2777
2789
عنوان

عزیزانی که رفتن هتل های مشهد

3816 بازدید | 31 پست

سلام عزیزانم روزتون بخیر..من برای تعطیلی آذر  میخوام برم مشهد .هتل قصر طلایی رفتم خیلی عالی بوده حالا نمی‌دونم برم درویشی یا هتل خوب دیگه ای هم هست؟ 

من کاربر قدیمی ام Maminaz 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به شخصه برا هتل این همه هزینه نمیکنم

ادم فقط شب میخاد بره استراحت کنه روز همش بیرونه

حیف پول

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
😂مردم توقعشون بالاست مثل ما نیستن که

والا😁

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

عزیزم مشهدی هستم الماس عالیه گزینه بعد درویش و بعد قصر طلایی

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

فقط توی عراق پامو گذاشتم هتل که هتل درجه یکه وی ای پی بود روز رفتی چهار صبح پا شدیم که بر گردیم توی لاویی پراز کرم فاضلاب بود دیدم وگرنه توی ایران هر چه کنار خیابون خوابیدیم هر چه توی ماشین ومهمانپذیر خوابیدیم

من قبلا قصر طلایی رفتم، جدید هم رفتم درویشی، از یه نظرهایی قصر بهتره، اتاق هاش بزرگتره، یا مثلا صبحانه اش خیلی بهتره، شیک تر بود به نظرم

اما درویشی خوبیش اینه که تا حدی نزدیکتره به حرم، و رو خود رزرومون استفاده از مجموعه آبی رایگان بود

در کل هر دو خوبن، خوش بگذره عزیزم

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!