2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین یه غذای جدید بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذا با بلغور گندم 👇

بلغور در کشور ترکیه جزو فرهنگ غذایی است و با آن غذاهای بسیار خوشمزه ای درست میکنند و در کنار بشقاب گوشت یا سبزیجات آنرا بجای نان یا برنج، میل میکنند.

مواد لازم

بلغور ۲ پیمانه – سیر- پیاز- گوجه خرد شده یک عدد( گوجه نباید نرم باشد چون زیادی آب می اندازد و بلغور را خمیر میکند)- نمک و زردچوبه و فلفل – دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

ابتدا پیاز را کمی تفت میدهیم و سیر را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم – زردچوبه میزنیم و گوجه خردشده را اضافه میکنیم بعد که کمی از آب گوجه کمتر شد، بلغور را شسته و اضافه میکنیم به همراه نمک و مقداری فلفل سیاه یا فلفل قرمز البته( اگر تمایل داشتید که کمی تند باشد) .. اگر دوست داشتید کمی فلفل دلمه ای هم میتوان اضافه کرد.

بعد یک پیمانه آب جوش میریزیم و میگذاریم آب آن تمام شود( در این هنگام درب قابلمه را نباید ببندیم چون خمیر میشود.. کلا آب بلغور نباید زیاد باشد وگرنه تبدیل به آش میشود.. بعد از یکی دوبار درست کردن میزان آب آن برای تهیه ی یک کته ی خوب، دستتان می آید.)

بعد که آب به خورد بلغور رفت دربش را می بندیم تا دم بکشد ، معمولا بعد از یک ربع تا بیست دقیقه آماده میشود و میتوانید نوش جان کنید. بلغور را میتوانید جایگزین برنج و نان کنید و به همراه کباب، مرغ، خورشت، و حتی به تنهایی نوش جان کنید . حتی میتوانید آنرا با سالاد و یا حبوبات پخته شده ، ترکیب کنید و نوش جان کنید.

بلغور را میتوانید بصورت دلمه هم درست کنید.

برای بیماران دیابتی جایگزین خوبی برای نان و برنج است.

غذا با بلغورگندم 👇

۲ و ۳تا پیازو تفت میدی نمک و فلفل و زردچوبه میزنی نصف لیوان برنج

نصف لیوان یارما /بلغور/

یه لیوان لوبیا چشم بلبلی که پاک کردی شستی میریزی توش با آب بپزه نیم پز که شد نیم کیلو تره و جعفری خورد شده میریزی تا بپزه بعد چندتا گوجه رنده میکنیم میریزیم توش آخرشم آبغوره میریزی.عالیه

(پلا سرتره) غذای محلی شمالیاست😋.سبزیاش مختلفه.سبزی محلی هم داره.ولی  کسایی که اینجایی نیستن میتونن اسفناجو شوید. و یه اندازه بگیرن خورد کنن با چند حبه سیر خوردشده و یکی دوتا گوجه رنده شده بپزن.بعدش یه تخم مرغ بشکنن  توش آخرش یه کم روغن زیتون و نمک و آب نارنج یا آب غوره.

یک نوع غذا با /کنسرو ماهی 👇

سیب زمینی خلالی و سرخکرده بعد قارچ تفت میدیم و بعد کنسرو ماهی هم درآبجوش جوشانده و قاطی قارچ میکنیم و بعد از کمی تفت سیب زمینی سرخکرده را بهش اضافه میکنیم و پودرسیر نمک و کمی آویشن بهش میزنیم و بعد نوووووش جان میکنیم 😋

😍😍😍😍
 نخود رو هم با گشنیز بپزید و پیازداغ،خیلی خوشمزه ست😋

😍😍😍😍

نخود پلو با سینه مرغ ترکیه ایی 👇

نخود و جدا بپز و با برنج دم بزار بعد سینه مرغ هم بپز و بخور 

😍😍😍😍

سوپ جو پرک رستورانی 👇

پیاز ریز کرده کمی تفت داده شده را با کمی ادویه و رب سرخ شده قاطی میکنیم و بعد جو پرک و مرغ یا بال و گردن میریزیم آبجوش میریزم روش تا به جوش بیاد و هویج ریز و سیب زمینی ریز شده میریزیم تا بپزه و در آخر سبزی سوپ کمی میریزیم خوشمزه است 😋

😍😍😍😍

چوربا ترکیه ایی یا سوپ ازوگلین 👇

برنج نصف پیمانه

دال عدس یک پیمانه

بلغورگندم نصف پیمانه 

آب مرغ یا گوشت

نمک زردچوبه  

اینها رو باهم میزاریم حسابی باهم له بشه بعد تو تابه جدا پیاز داغ کرده و رب سرخ میکنیم و حرارت را خاموش میکنم ودرآخر نعنا میریزم و به مخلوط مواد اضافه کرده و با آبلیمو پولبیبر صرف شودبسیار خوشمزه و مناسب مهمانی 😍😍😍😍

غذای من درآوردی خوشمزه 👇

سینه ی مرغ و با پنیر پیتزا و جعفری و سس قرمز و نمک و فلفل و زردچوبه 

همه رو باهم چرخ کن و گوله یا حالت انگشتیش بکن بزن داخل زرده تخم مرغ بعدم ارد سوخاری و بزار سرخ بشه.واقعا خوشمزه میشه امتحان کن.

😍😍😍😍

خورشت اردبیلی 👇

موادش :لپه

گوشت چرخ كرده

خلال پسته وبادام

پياز

رب

زعفران

زرشك

(لپه از قبل ميپزشه پياز و سرخ ميكنه گوشت و اضافه ميكنه خلال هارو كه خيس كرده از قبل اضافه ميكنه رب هم ميزنه بعد زرشك و لپه ١كوچولو اب ميزيزه ١ليوان خيلي خوشمزست ولي ابكي نبايد باشه)

😍😍😍😍

آش بلغور 👇

بلغورگندم 

عدس و لوبیا چیتی مقدار عدس باید بیشتر باشه 

پیاز داغ فراوان 

کشک و نعنا داغو پیاز داغ

سبزی آش 

حبوبات باهم میپزیم پیاز داغ هم میریزیم وقتی پخت سبزی رو اضافه میکنیم و بعد درآخر کشک و نعنا داغ و میریزم و میل میکنیم .

😍😍😍😍

سالاد نودل

نودل+هویج رنده شده+پیاز درشت خرد شده+سینه مرغ ریز ریز و آبش یه ذره+جعفری+سس مایونز+اگه دوس داری یه ذره خامه+نمک

😍😍😍😍

یتیمچه 👇

پیاز و تفت میدیم تا سبک بشه بعد کمی رب تفت میدیم و ادویه های لازم و میزنیم بادمجون هایی که مکعبی خرد کردیم و میریزیم و تفت میدیم بعد سیب زمینی مکعبی و در آخر گوجه خردشده اضافه میکنیم و کمی آب بهش اضافه میکنیم و میگذاریم تا کاملا جا بیفته 😋😋 اوووووومم عااااشششقششم 

😍😍😍😍

کوکو سیب زمینی من درآوردی 

سیب زمینی رنده شده و آب گرفته 

پیاز کوچک یدونه 

تخم مرغ 4تا 

قارچ 5یا6 تا متوسط رنده شده 

پودرسوخاری 

کمی پنیر پیتزا 

نمک زردچوبه آویشن سیر رنده شده و کمی گلپر .

اول تخم مرغ را حسابی با چنگال زدم بعد

سیب زمینی آب گرفته و بقیه مواد تو غذاساز ریختم حسابی مخلوط شدن و به تخم مرغ اضافه کردم و تو روغن داغ با قاشق ریختم و مثل کتلت سرخ کردم خیلی خوش طعم بود جاتون سبز 😋😋 

😍😍😍😍

مرغ باادویه وسیب زمینی و ابلیموتازه بریز دوماهیتابه رژیمی بزارپخته شه.

😍😍😍😍

یجا کپی کردم که برا خودتون کپی کنید تو گوشیتون التماس دعا 😍😍😘😘🙏🙏

ما به این میگیم پای سیب زمینی 😋😋

مرسی من که خودم ابتکارب درستش کردم ولی بعد جاهای دیگه هم دیدم درست میکنن  غذای خوبیه کلی میشه تنوع داد بهش 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
نخود خیس خورده و پخته شده خورده برنج یا برنج نیم دونه خیس خورده.خورده برنج بهتره سبزی شامل برگ جغن ...

ممنون عزیزم دلم رفت حتما درست میکنم 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن