یک نوع غذا با /کنسرو ماهی 👇
سیب زمینی خلالی و سرخکرده بعد قارچ تفت میدیم و بعد کنسرو ماهی هم درآبجوش جوشانده و قاطی قارچ میکنیم و بعد از کمی تفت سیب زمینی سرخکرده را بهش اضافه میکنیم و پودرسیر نمک و کمی آویشن بهش میزنیم و بعد نوووووش جان میکنیم 😋
😍😍😍😍
نخود رو هم با گشنیز بپزید و پیازداغ،خیلی خوشمزه ست😋
😍😍😍😍
نخود پلو با سینه مرغ ترکیه ایی 👇
نخود و جدا بپز و با برنج دم بزار بعد سینه مرغ هم بپز و بخور
😍😍😍😍
سوپ جو پرک رستورانی 👇
پیاز ریز کرده کمی تفت داده شده را با کمی ادویه و رب سرخ شده قاطی میکنیم و بعد جو پرک و مرغ یا بال و گردن میریزیم آبجوش میریزم روش تا به جوش بیاد و هویج ریز و سیب زمینی ریز شده میریزیم تا بپزه و در آخر سبزی سوپ کمی میریزیم خوشمزه است 😋
😍😍😍😍
چوربا ترکیه ایی یا سوپ ازوگلین 👇
برنج نصف پیمانه
دال عدس یک پیمانه
بلغورگندم نصف پیمانه
آب مرغ یا گوشت
نمک زردچوبه
اینها رو باهم میزاریم حسابی باهم له بشه بعد تو تابه جدا پیاز داغ کرده و رب سرخ میکنیم و حرارت را خاموش میکنم ودرآخر نعنا میریزم و به مخلوط مواد اضافه کرده و با آبلیمو پولبیبر صرف شودبسیار خوشمزه و مناسب مهمانی 😍😍😍😍
غذای من درآوردی خوشمزه 👇
سینه ی مرغ و با پنیر پیتزا و جعفری و سس قرمز و نمک و فلفل و زردچوبه
همه رو باهم چرخ کن و گوله یا حالت انگشتیش بکن بزن داخل زرده تخم مرغ بعدم ارد سوخاری و بزار سرخ بشه.واقعا خوشمزه میشه امتحان کن.
😍😍😍😍
خورشت اردبیلی 👇
موادش :لپه
گوشت چرخ كرده
خلال پسته وبادام
پياز
رب
زعفران
زرشك
(لپه از قبل ميپزشه پياز و سرخ ميكنه گوشت و اضافه ميكنه خلال هارو كه خيس كرده از قبل اضافه ميكنه رب هم ميزنه بعد زرشك و لپه ١كوچولو اب ميزيزه ١ليوان خيلي خوشمزست ولي ابكي نبايد باشه)
😍😍😍😍
آش بلغور 👇
بلغورگندم
عدس و لوبیا چیتی مقدار عدس باید بیشتر باشه
پیاز داغ فراوان
کشک و نعنا داغو پیاز داغ
سبزی آش
حبوبات باهم میپزیم پیاز داغ هم میریزیم وقتی پخت سبزی رو اضافه میکنیم و بعد درآخر کشک و نعنا داغ و میریزم و میل میکنیم .
😍😍😍😍
سالاد نودل
نودل+هویج رنده شده+پیاز درشت خرد شده+سینه مرغ ریز ریز و آبش یه ذره+جعفری+سس مایونز+اگه دوس داری یه ذره خامه+نمک
😍😍😍😍
یتیمچه 👇
پیاز و تفت میدیم تا سبک بشه بعد کمی رب تفت میدیم و ادویه های لازم و میزنیم بادمجون هایی که مکعبی خرد کردیم و میریزیم و تفت میدیم بعد سیب زمینی مکعبی و در آخر گوجه خردشده اضافه میکنیم و کمی آب بهش اضافه میکنیم و میگذاریم تا کاملا جا بیفته 😋😋 اوووووومم عااااشششقششم
😍😍😍😍
کوکو سیب زمینی من درآوردی
سیب زمینی رنده شده و آب گرفته
پیاز کوچک یدونه
تخم مرغ 4تا
قارچ 5یا6 تا متوسط رنده شده
پودرسوخاری
کمی پنیر پیتزا
نمک زردچوبه آویشن سیر رنده شده و کمی گلپر .
اول تخم مرغ را حسابی با چنگال زدم بعد
سیب زمینی آب گرفته و بقیه مواد تو غذاساز ریختم حسابی مخلوط شدن و به تخم مرغ اضافه کردم و تو روغن داغ با قاشق ریختم و مثل کتلت سرخ کردم خیلی خوش طعم بود جاتون سبز 😋😋
😍😍😍😍
مرغ باادویه وسیب زمینی و ابلیموتازه بریز دوماهیتابه رژیمی بزارپخته شه.
😍😍😍😍
یجا کپی کردم که برا خودتون کپی کنید تو گوشیتون التماس دعا 😍😍😘😘🙏🙏