2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین یه غذای جدید بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 39 پست
واااای چجوری یادش گرفتی😂😂

از آنجلیناجون یاد گرفتم😎😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

عزیزم من اینطوری آش دوغ درس میکنم برنج نیم دانه میذارم با آب بپزه بعد دوغ ترش اضافه میکنم تا بجوش اومدنش هی هم میزنم بعد که بجوش اومد میذارم تا بپزه و غلیظ بشه بعدش پونه ونعنا داغ بهش اضافه میکنم وخاموشش میکنم خیلی خوب میشه

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی غذا هست اسمش رو نمیدونم.

سیب زمینی رو آب پز میکنی بعد پوست کندن له میکنی کف ظرفت میزاری بعدم ی سس مثل سس ماکارانی با پیاز داغ و گوشت چرخکرده (یا سویا) و قارچ و فلفل دلمه خوب ریز باشه درست میکنی دوباره روش پوره سیبزمینی رو میزاری هر چقدر موادش باشه میتونی لابلا بزاری بعدم اگر دلت خواست سس سفید یا پنیر پیتزا میریزی توش دلبخواهیه نریزیم خوب میشه بعد میزاری تو فر اگر پنیر نداشت تو فر کم بزار.

غذای راحت و خوشمزه ای و البته ابتکاری میتونی بجای سس ماکارانی از سوسیس و کالباسم استفاده کنی یا اینکه قاطیش کنی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
منم هوس اش دوغ کردم بلد نیستم کسی بلده بگه دستور لطفا  بعدش دوغ باید محلی باشه یا پاستوریزه هم ...

نخود خیس خورده و پخته شده

خورده برنج یا برنج نیم دونه خیس خورده.خورده برنج بهتره

سبزی شامل برگ جغندر و شوید و تره.سبزی اشی هم میشه استفاده کرد

برنج خیس خورده رو با سبزی با اب بذار بپزه.کامل ک پخت ابش رفت یا کم شد نخود پخته رو اضافه کن.دوغ هم بریز 

ی پیاز داغ بگیر از رو گاز بردار نعنا خشک شده و زردچوبه بریز ب هم بزن ی تفت چند ثانیه ای بده بریز تو اش و نمک هم اضافه کن بذار جا بیفته.نوش جان

دستور طبخ باقلا قاتق

ابتدا پوست باقلا ها را جدا کرده و در ظرف مناسب یا گمج مقداری روغن یا کره میریزیم و کمی باقلا را در آن تفت میدهیم سپس شوید خشک، سیر کوبیده، زردچوبه و نمک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم بعد از اینکه مواد به خوبی تفت خورد، آب را روی آنها می ریزیم و همان طور روی حرارت باقی می گذاریم تا باقلا نیم پز شود (این نوع از باقلا زود له می شود). پس از جوش آمدن آب، تخم مرغ را اضافه می کنیم.این تخم مرغ ها باید خوب پخته شود.در آخر با دارچین و فلفل غذا را خوش طعم می کنیم.

نکات:

پاچ باقلای خشک را از فروشگاه های خواروبار می توان خرید. 

پاچ باقلا دو نوع است:پاچ باقلای محلی که پس از پخته شدن شکل خود را حفظ می کند و پاچ باقلای کشاورزی که زودپز بوده و اگر زیاد پخته شود له می شود.

تخم مرغ را نباید داخل غذا هم بزنید.

شوید اگر خیلی زیاد باشد موجب تلخی غذا می شود.

اگر از باقلای تازه محلی استفاده می کنید، نیاز به خیس خوردن ندارد، ولی نوع خشک آن احتیاج به خیس خوردن دارد.

حتما باقلا را از شب قبل خیس کنید تا پوست آن راحت جدا شود.

از باقلای مازندرانی استفاده نکنید؛ زیرا این باقلا در تهیه ی باقلا وابیج به کار می رود. 

این غذا با ماهی شور، زیتون پرورده، سیرترشی، ماست و خیار سرو می شود.

9)اگر به هر دلیلی امکان استفاده از تخم مرغ را ندارید، می توانید آن را به غذا اضافه نکنید. 

نکات تکمیلی در مورد باقلا قاتق

باقلا قاتق جزو غذای محلی - گیلانی میباشد 

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه 

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .

باقلا قاتق را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید . 

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

مواد لازم برای تهیه باقلا قاتق

باقلا (کشاورزی گیلان) 300گرم

شوید (خشک) 3قاشق سوپخوری

تخم مرغ 3عدد

سیر (خشک) 4حبه

کره (یا روغن زیتون) 100گرم

آب 1لیتر

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

دارچین به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

دیگه ن مامان دارم نه بابا میشه واسه شادی روحشون یه صلوات بفرستید ...😢😢😢