2777
2789
عنوان

بچه م حرف نمی زنه

347 بازدید | 47 پست

یک سال و چهار ماهشه بردمش بهداشت گفتن چرا خوب حرف نمی زنه باید حداقل پنجاه تا کلمه واضح بگه . کلمات ناواضحی میگه مثل گ گ ب ب و ن ن و .. هر چی دیشب باهاش کار کردم خیلی فایده نداشت ولی می دونم تقصیر خودمه بچه م از چهار ماهگی مامان بابا رو واضح می گفت ولی من دیگه حرف نزدم باهاش یادش رفته حرف زدنو 

عجب

یه شبه که یاد نمیگیره با مرتب وهرروز تمرین کنی عزیزم ناامید نشو

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی الان حرف زدن بلد نیست مثل این هست یه نفر شب بیاد برا شما فرانسوی بگه بعد توقع داشته باشه شماباهمون یه شب یاد گرفته باشین.😀

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

وا از یه بچه یک سال و چهار ماهه انتظار حرف زدن داری؟

پسر من دو سال و سه ماهشه فقط کلمه می تونه بگه تازه خیلیاشونم واضح نیست.

ول کن این مرکز بهداشتیارو فقط بلدن استرس بدن به آدم

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

این آدمهایی که توی بهداشت کار میکنن انگار متخصص همه چیز هستن فقط الکی نظر میدن 

دختر من دو سال و دوماهش بود حرف زد تا قبلش مامان هم نمیگفت 

الان ۶ سالشه دوتا زبان کامل صحبت میکنه 

عجله نکن بچه رو هم خسته نکن براش کتاب بخون

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

نگران نباش 

پسر منم تا سه سالگی خوب حرف نمیزد بیشتر پانتومیم اجرا میکرد

یه جلسه بردم گفتاردرمانی

مشاوره 

اما هیچکدوم بهتر از مهد نبود چون بادهم سنایه خودش بود سریع شروع کرد به حرف زدن البته پیشنهاد مشاور هم بود

دلم هوای خودم را کرده است، این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم،دیگر نه حرص بدست آوردن دارم و نه هراس از دست دادن را، هر کس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد، دلم هوای خودم را کرده ..

پسر من دوسالو ۸ ماهش‌...قبل تولد دوسالی هیجی نمیگفت الان جمله میگه گاهی هم بعضی حرفاش متوجه نمیشم بهش میگم نشونم بده جی میخوای

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
وا از یه بچه یک سال و چهار ماهه انتظار حرف زدن داری؟ پسر من دو سال و سه ماهشه فقط کلمه می تونه بگه ...

اره واقعا.

من دخترم رو میبردم منوترسوندن که دورسرش رشد نداشته واین حرفا....دکترش گفت حرف مفت زدن.

ببخشیدا بهداشت زر زیادی میرنه فقط ادم رو میترسونن . بچه خواهر شوهرمن وبچه ختر عمم دوسالش بود گف آوا ...

میگفتن سر بچه م کوچیکه بردم دو تا متخصص گفت غلط کردن رشدش خیلی خوبه .یا بارم باداشت گفت وزن بچا ت زیادی رشد داشته دفعه بلد گبت چرا بچا ت وزنش کم رشد داشته