همین الان اومدم دراز کشیدم تو جام پنجره بالاسرمو باز گذاشتم هوای خنک بیاد تو اتاق پرده هم ندارد.چراغو خاموش کردم اومدم دراز کشیدم (من شبا لباس بالاتنه ام رو در میارم) بعد با نور کم گوشیم داشتم تو نینی سایت میگشتم احساس کردم ی صدایی شبیه بشکن یا سوت دقت نکردم چی بود میاد. ی لحظه رومو اونطرف کردم دیدم از ساختمون روبرو ی مرده از پنجره داره سیگار میکشه زل زده بود ب من .فاصله پنجره هم خیلی نزدیک نیست فک کنم ۱۰مترفاصلشه.خیلی ترسیدم اه .ب نظرتون با نور کم گوشیم پیدا بودم منو دیده؟
تو این سرما پنجره باز کردی بدون لباس خوابیدی؟؟؟کدوم شهری
ما بندرعباسیم هموز کولر روشن می کنیم😀
میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تف تو این زندگی هر جا باشه آدم چ بالاشهر چ پایین شهر ی بی فرهنگ میره رو روحو روانش
ادم هیز هیزه چه تو بالا چ پایین
چه خارج چه داخل
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
اگه تو اونو میدیدی اونم حتما تو رو میدیده اینجور موقع اگه کور هم باشن چشتشون شش تا میشه
یه سوال ؟؟
کجایی که تو این سرما پنجرتو وا کردی و لخت خوابیدی خنکت شه 🤔🤔🤔
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
به مظرم ندیده فقط دیده پنجره بازه ، یا اینکه موقعی که پنجره رو باز کردی دیده
میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!