2777
2789
عنوان

خانومایی که درآمد شوهراتون کمه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 38 پست

شوهر منم ميرفت ولی اصلا نميصرفید. مثلا يه ماه 2 تومن کار میکرد یهو ماشین يه خرج يه میلیونی میذاشت رو دستش. البته تهران اينجوريه. بس که ترافیکه و کلاج ترمز ميشه به ماشین خیلی فشار مياد. راننده هم کلافه ميشه. ايشاالله که برای شما عالی باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم تقریبا بی اعصابه ولی دیگه مجبوره عمل کرده نمیتونه کارکنه😔

اي جانم ان شاءالله ك كسب روزيش زياد بشه خدا بهش صبر و ارامش بده

البته اسنپ بخاطر اينكه كرايه از قبل حساب شده زياد سر و كله براي پول نميزنه

فقط اين ترافيك اذيت نكنه بقيش راحت

نمیدونم این پول طرح که میگی چقدره ولی این آقا که میگم مطمعنا چیزی بهش نمیرسید که اینقدر تعریف کنه&nb ...

نه عزیزم ، چون مشکل مالی داشتن کلی با هم نشستیم بررسی کردیم ، منو شوهرم و دوستم و شوهرش و مامان و باباش داشتیم محاسبه میکردیم ، یادمه گفت پول بنزین ۲۵ روزانه فول تایم کار کنه میشه حداقل ، استهلاک بستگی به ماشین داره ، اونا ۲۰۶ داشتن ، میگفت ماهیانه ۴۰۰-۵۰۰ هزینه میشه برا ماشین ، کمیسیون فک کنم ۱۳ درصد بود ، تازه اگه طرح بخوای بگیری روزانه بین ۱۲ تا ۳۲ تومن ، اینا تو ماه خیلی میشه ، میگفت درآمد داره ولی اینا همش ازش کم کنی چیزی نمیمونه ، به ظاهر ۴ تومن حدوداً در میاری ولی نهایت ۲ برات میمونه ، تازه اونم اگه تو ترافیک گیر نکنی ، و از صبح زود تا ۱۲ شب کار کنی 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
شوهر منم ميرفت ولی اصلا نميصرفید. مثلا يه ماه 2 تومن کار میکرد یهو ماشین يه خرج يه میلیونی میذاشت رو ...

تمام وقت میرفت؟؟آره ترافیک خیلی بده شوهرمن شهرو خیلی خوب بلده از بابت ترافیک نگرانی نداریم خداروشکر

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
نه عزیزم ، چون مشکل مالی داشتن کلی با هم نشستیم بررسی کردیم ، منو شوهرم و دوستم و شوهرش و مامان و با ...

خب شما نگاه کن کسی که میخواد بره اسنپ ماشینش باید گاز سوز باشه بنزین اصلا صرف نداره این یک 

دو اینکه درسته ۲۰۶ خیلی خرج داره واسه اینکار فقط پراید مورد قبوله چون خرجش پایینه 

طرح هم که شهر ما نداره خداروشکر 

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
تمام وقت میرفت؟؟آره ترافیک خیلی بده شوهرمن شهرو خیلی خوب بلده از بابت ترافیک نگرانی نداریم خداروشکر

ما تهرانيم. هیچ راهی نیست که پشت ترافیک نمونی. از ساعت 4،5 عصر تا 8،9 شب افتضاحه. مثلا شوهر من ساعت 6 عصر يه سرویس از شرق به غرب میخورد بهش مثلا 20 تومن. تا میرسید ميشد 9 شب. یعنی 3 ساعت فقط 20 تومن درمیاورد. طفلی کلی اعصابش پشت ترافیک خورد ميشد. یا مثلا کلی از مسیرها رو بخاطر طرح ترافیک نمیتونست بره. این شد که ديگه نرفت. اون از ظهر ميرفت تا شب. صبح اداره بود. باز شهرستانا این مشکلات رو ندارن.

تهران و شهرهای بزرگ خوبه.اما بعید میدانم 4 میلیون خالص دربیاره.حداکثر 2 تا 3 میلیون اونم بشرط 12 ساعت کار.اینو از یک نفری پرسیدم گفت.بستگی به مسیر ها منطقه ماههای سال داره.الان یکی از فامیلای ما با تاکسی 2 تومن در میاره و می ناله.بله ممکنه بعضیا زیاد کار کنند حتی 4 تومن در بیارند اما بعیده خالصی 4 میلیون بشود.شما رو 2 تا 3 تومن حساب کن که بعدا شوهرت افسردگی نگیره.اگر 4 میلیون بود الان همه کارمندا دولت در حال مسافرکشی بودند.به کارمندای دولت 2 تا 4 تومان میدهند.کارمندهای معمولی منظورمه.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.