2777
2789
عنوان

نداشتن رابطه در بارداري😢😐😉

4709 بازدید | 62 پست

سلام دوستان كسي بوده دكتر منع كرده باشه و گفته باشه نبايد رابطه داشته باشي اخه به من گفته اصلا نداشته باش دلم برا همسرم ميسوزه خودمم حسم قوي شده 

ارگاسم هم ضرر داره ايا؟

منم از اول بارداری نداشتم بخاطر سلامت بچمون تحمل میکنیم

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب وقتی دکتر گفته دیگه چه اصراری داری و دلت واسه شوهرت نسوزه الان بچت مهمتره بعد از زایمان وقت زیاده

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....

عزیزم دکترت منع کرده عیب نداره که شوهرت یکم تحمل کنه😑

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

خب نداشته باشین ب فکر بچتدن باشین عجب ادمایی هستینا 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

ارگاسم هیچ ضرری نداره

از راههای دیگه هم میتونی به همسرت برسی!

من تو کل بارداریم ۲ بار رابطه داشتم فقط

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁