2777
2789
عنوان

بزرگي طحال😢

1500 بازدید | 11 پست

بچه ها تنگي نفس ربطي به بزرگ شدن طحال داره؟ من طحالم بزرگ شده و چند وقته به شدت نفس تنگي دارم از طرفي اگه طحال بزرگ شده باشه ورزش كنم اشكالي داره يا نه؟

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو بارداری طحالم بزرگ شده بود که دکتر گفت اشکال خاصی نداره برو زندگیتو بکن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من تو بارداری طحالم بزرگ شده بود که دکتر گفت اشکال خاصی نداره برو زندگیتو بکن 

خداروشكر عزيزم♥️

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
اره،طحال بزرگ و بر میدارن،من شنیدم کم خونی شدید میاره،یعنی بااااید برش داری

منم به شدت كم خون شدم😢

اره،خخطرناکه،مگه دکتر نرفتی؟؟؟

چرا عزيزم رفتم الانم دارم يجوري درمانش ميكنم💋ولي خوب درباره ي نفس تنگي نپرسيدم نميدونم به خاطر اون باشه يا نه

چرا عزيزم رفتم الانم دارم يجوري درمانش ميكنم💋ولي خوب درباره ي نفس تنگي نپرسيدم نميدونم به خاطر اون ...

ميشه بگين چجوري درمانش ميكنين؟درد داشتين كه متوجه شدين طحالتون بزرگ شده؟

ميشه بگين چجوري درمانش ميكنين؟درد داشتين كه متوجه شدين طحالتون بزرگ شده؟

نه عزيزم هيچ دردي نداشتم رفتم ام ار اي و تشخيص داده شد..ولي يكم نصفم تنگ ميكرد.يه سري دارو مصرف ميكنم و اصلا ورزش هاي سنگين مثل دويدن انجام نميدم...:)