2777
2789
عنوان

بارداری مجدد بعد از حاملگی پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 10714 بازدید | 27 پست
دیروز رفتم ک گفت تشکیل شده خداروشکر.۷هفته و۶روز امروز شدم ۸هفته...دعام کنیا 

فداتم حتما انشالله بسلامت بیاد بغلت... راستی ایشالله منم صدای قلبش و بشنوم.. خدایا خواهش میکنم.. 

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏
راستش منم این ماه پیاز درمانی کردم فردا برم آزمایش نشون میده؟ 

بزار چن روز بگذره اول بی بی چک بزن بعد برو ازمایش

من خودم سه روز بعد بی بی منفی بود یه هفته بعد مثبت شد بعد رفتم ازمایش

خدایا مرسی که صدای قلب نی نیمو بهم هدیه دادی خودت حفظش کن خدای مهربونم❤😙الهی شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار چن روز بگذره اول بی بی چک بزن بعد برو ازمایش من خودم سه روز بعد بی بی منفی بود یه هفته بعد مثب ...

انشالله دیشب نزدیکی داشتم امروز ترشحات قهوه کشدار دیدم تاحالا ندیدم صبح باید برم آزمایش اگ باشه برم پیش دکترم.. دعام کن بغض گلوم. و گرفته

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏
انشالله دیشب نزدیکی داشتم امروز ترشحات قهوه کشدار دیدم تاحالا ندیدم صبح باید برم آزمایش اگ باشه برم ...

خدابزرگه نفس..توکلت بخودش باشه ان شاالله به نی نی برسی و صداقلب قشنگشو بشنوی ک بهترین حسه

خدایا مرسی که صدای قلب نی نیمو بهم هدیه دادی خودت حفظش کن خدای مهربونم❤😙الهی شکرت
خدابزرگه نفس..توکلت بخودش باشه ان شاالله به نی نی برسی و صداقلب قشنگشو بشنوی ک بهترین حسه

خیلی ناراحتم فاطمه جون.. اینقدر قرآن و بغل کردم گریه کردم که نگو.. تمام اطرافیانم حامله اند، نمیدونم چرا خدا جوابم و نمیده.. دلم میخواد بمیرم برام دعا کن قسمت میدم به امام حسین عزیزم.. صبح آزمایش دادم منفی بود گفت زود اومدی یک هفته دیگ بیا، البته 2روز از وقتم گذشته، ترشحات قهوه ای ام دارم تاحالا اصلا ندیده بودم میترسم دعا کن برام.. خیلی محتاج دعام. 

خیلی ناراحتم فاطمه جون.. اینقدر قرآن و بغل کردم گریه کردم که نگو.. تمام اطرافیانم حامله اند، نمیدونم ...

بخدااشکم دراومد وقتی پیامتو خوندم..از خدامیخوام به حرمت دستای بریده امام حسینش دلتوشاد کنه.نگران‌نباش خدا بندشو بیجواب نمیزاره منتظرنمیزاره

من🙌 الان پسرم سه ماهشه ،فقط استرس نداشته باش

خداپسرتوحفظ کنه.دعام کن خانومی

بخدااشکم دراومد وقتی پیامتو خوندم..از خدامیخوام به حرمت دستای بریده امام حسینش دلتوشاد کنه.نگران‌نبا ...

دعا کن دست رو شکم و نی نی نازت بزار از ته دل برام دعا کن خیلی نیازمندم.. یکم ترشح کم شده دعا کن پری نیاد سراغم که دیکه امیدم و از دست میدم... 

دعا کن دست رو شکم و نی نی نازت بزار از ته دل برام دعا کن خیلی نیازمندم.. یکم ترشح کم شده دعا کن پری ...

یاسین و زیارت عاشورای امشبمو به نیت تومیخونم گلم.خیالت راحت

دیروز رفتم ک گفت تشکیل شده خداروشکر.۷هفته و۶روز امروز شدم ۸هفته...دعام کنیا 

سلام عزیزم من یه بارداری پوچ داشتم خود به خود تو هفته 6 سقط شد و دفع شد میترسم دیگه اقدام کنم چیکار کنم روحیه م داغونه بازم خدای نکرده اونجوری نشم پیش کدوم دکتر میری؟ تهرانی؟ واست درخواست دوستی میدم دوست شیم لطفا

دعا کن دست رو شکم و نی نی نازت بزار از ته دل برام دعا کن خیلی نیازمندم.. یکم ترشح کم شده دعا کن پری ...

عزیزم میدونم خیلی ازین تایپینک گذشته ولی چیشد اخرش باردار شدی یان ؟