سلام من ۲۳ تیر به دلیل رشد نکردن و تشکیل نشدن قلب سقط کردم.حالا سه چهار ماه از سقطم میگذره و باردارشدم خداروشکر..اخرین پریودم ۲مهربوده ۱۳ابان ازمایش دادم بتام۳۳۰۰بود.بنظرتون طبیعیه؟کسی بوده بعد سقط پوچ بارداری سالمی داشته باشه؟
خدایا مرسی که صدای قلب نی نیمو بهم هدیه دادی خودت حفظش کن خدای مهربونم❤😙الهی شکرت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدابزرگه نفس..توکلت بخودش باشه ان شاالله به نی نی برسی و صداقلب قشنگشو بشنوی ک بهترین حسه
خیلی ناراحتم فاطمه جون.. اینقدر قرآن و بغل کردم گریه کردم که نگو.. تمام اطرافیانم حامله اند، نمیدونم چرا خدا جوابم و نمیده.. دلم میخواد بمیرم برام دعا کن قسمت میدم به امام حسین عزیزم.. صبح آزمایش دادم منفی بود گفت زود اومدی یک هفته دیگ بیا، البته 2روز از وقتم گذشته، ترشحات قهوه ای ام دارم تاحالا اصلا ندیده بودم میترسم دعا کن برام.. خیلی محتاج دعام.
تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمیتواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏
دیروز رفتم ک گفت تشکیل شده خداروشکر.۷هفته و۶روز امروز شدم ۸هفته...دعام کنیا
سلام عزیزم من یه بارداری پوچ داشتم خود به خود تو هفته 6 سقط شد و دفع شد میترسم دیگه اقدام کنم چیکار کنم روحیه م داغونه بازم خدای نکرده اونجوری نشم پیش کدوم دکتر میری؟ تهرانی؟ واست درخواست دوستی میدم دوست شیم لطفا
من یه بارداری پوچ داشتم سقط کردم الان باردارم هفته ۸ دیروز رفتم قلب نی نی تند تند میزد قربونش برم البته رفتم پیش دکتر از قبلش و بعد از بارداری ید فولیک و اسپرین خوردم