2777
2789
عنوان

بارداری مجدد بعد از حاملگی پوچ

10714 بازدید | 27 پست

سلام من ۲۳ تیر به دلیل رشد نکردن و تشکیل نشدن قلب سقط کردم.حالا سه چهار ماه از سقطم میگذره و باردارشدم خداروشکر..اخرین پریودم ۲مهربوده ۱۳ابان ازمایش دادم بتام۳۳۰۰بود.بنظرتون طبیعیه؟کسی بوده بعد سقط پوچ بارداری سالمی داشته باشه؟

خدایا مرسی که صدای قلب نی نیمو بهم هدیه دادی خودت حفظش کن خدای مهربونم❤😙الهی شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نگرانم همش دست به دعام میگم خداکنه این دفعه سالم باشه همین.اخه حالت تهوع هم ندارم فقط خستگی و بیزاری از بو و سینه درد رو حس میکنم.دکتررفتم گفت هفته اول اذرماه بیابنویسم برو سونو واسه قلب

خدایا مرسی که صدای قلب نی نیمو بهم هدیه دادی خودت حفظش کن خدای مهربونم❤😙الهی شکرت

درک میکنم عزیزم.. منم درست 20 تیر سقط بارداری پوچ بدون کورتاژ داشتم.. این ماه اقدام کردم.. تحت نظر دکتر.. برام تشخیض غلظت خون داده برای تو چی؟! دعا کن دوروز از وقتم گذشته فردا میخوام بی‌بی بزنم... برای منم دعا کن.. ایشالله دوتامون ام قلب بچه هامون سالم بشه به تولد حضرت محمد قسم... 

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏
درک میکنم عزیزم.. منم درست 20 تیر سقط بارداری پوچ بدون کورتاژ داشتم.. این ماه اقدام کردم.. تحت نظر د ...

ان شاالله که بارداری و سالمه من امروز رفتم وصدای  قلبشم خداروشکر شنیدم..دعاکن اخه شیاف داده و گفته مراقب باشم عفونت دارم 

ان شاالله که بارداری و سالمه من امروز رفتم وصدای  قلبشم خداروشکر شنیدم..دعاکن اخه شیاف داده و گ ...

عزیزم انشالله که چیزی نیست اما من امروز بی بی چک زدم منفی شد چون همش 1 روز از پریودم گذشته اما بازم امیدوارم.. 

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏

برای تشکیل قلبش چیزی مصرف نکردی دارو نه ها.. مثلا خوراکی چیزی ب منم بگو چی کار کنم

برای تشکیل قلبش چیزی مصرف نکردی دارو نه ها.. مثلا خوراکی چیزی ب منم بگو چی کار کنم

نه دکتر ک گف فقط فولیک اسید بخورم سه ماه..

پیاز درمانی هم کردم خودم. البته همه اینا بهونس خدا باید بخواد تا چیزی بشه.توکلت بخدا باشه گلم.خبرم کن اگه باردار شدی این ماه ان شاالله

چندهفته رفتی واس قلب؟ 

دیروز رفتم ک گفت تشکیل شده خداروشکر.۷هفته و۶روز

امروز شدم ۸هفته...دعام کنیا 

نه دکتر ک گف فقط فولیک اسید بخورم سه ماه.. پیاز درمانی هم کردم خودم. البته همه اینا بهونس خدا باید ...

دعا کن برام عزیزم خیلی تنهام. خیلی بهش احتیاج دارم هدا خودش میدونه اما دلم میگ باردارم چون علائمش رو دارم. منم فقط فولیک اسید و آ اس آ میخورم. همین 

راستش منم این ماه پیاز درمانی کردم فردا برم آزمایش نشون میده؟