2777
2789
عنوان

بارداری پوچ😭

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته ۷ رفتم ساک خالی بود هفته ۹ رفتم تشکیل شده بود

جدی میگید?

ساک خالیه خالی بود?

وای اگه بدونی چقد بهم امید دادی

خدا دلتو روشن کنه

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
شما بتات چند بود؟؟؟

نمیدونم یادم نیست ولی میدونم زیاد بالا نبود که دکتر گفت لقاحت دیر انجام شده ینی زود آز داده بودم

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
جدی میگید? ساک خالیه خالی بود? وای اگه بدونی چقد بهم امید دادی خدا دلتو روشن کنه

سلامت باشی. آره یه کیسه ی سیاه خالی. دکتر گفت هیچی نیس فقط ساکه. گفتم یعنی اشکیل میشه؟ گفت انشالله‌ از شمام انشالله تشکیل میشه

سلامت باشی. آره یه کیسه ی سیاه خالی. دکتر گفت هیچی نیس فقط ساکه. گفتم یعنی اشکیل میشه؟ گفت انشالله‌ ...

من الان سونومو دیدم زده هفته 7_8 ینی هنو 7 هفتم تموم نشده

امکانش هست تشکیل بشه?

بله. تا هفته ی ۱۳ دخترعمم صبر کرد تشکیل شد

ای خدا،ایشالا خدا گل پسرتو برات نگه داره ایشالا سربلندیشو ببینی

راستی خاطره زایمانتونو خوندم

کجا زایمان کردید?

ای خدا،ایشالا خدا گل پسرتو برات نگه داره ایشالا سربلندیشو ببینی راستی خاطره زایمانتونو خوندم کجا ز ...

سلامت باشی انشالله شمام بارداری و زایمان راحت و بی دردسری داشته باشی. من اصفهانم بیمارستان عسگریه

سلامت باشی انشالله شمام بارداری و زایمان راحت و بی دردسری داشته باشی. من اصفهانم بیمارستان عسگریه

توکل بر خدا

عه فک کردم تهران هستید

سلام استارتر عزیز خوبی؟چه خبر؟قلب تشکیل شده انشالله؟امیدورام که بیای و خبر خوش بهمون بدی.

سلام عزیزم

نه😔

سقطم نشد فردا باید برم کورتاژش کنم😵

اننننقد استرس دارم که حد نداره😭

سلام عزیزم نه😔 سقطم نشد فردا باید برم کورتاژش کنم😵 اننننقد استرس دارم که حد نداره😭

😢خیلی ناراحت شدم.حتما یه صلاحی توش بوده عزیزم انشالله به زودی جاش با یه بچه سالم و خوب پر میشه.غصه نخور.عزیزم فکر کنم برا کورتاژ بیهوش میکنن.نترس چیزی متوجه نمیشی فقط بعدش حسابی به خودت برس و خودتو برا یه بارداری خوب و موفق آماده کن.میبوسمت.

😢خیلی ناراحت شدم.حتما یه صلاحی توش بوده عزیزم انشالله به زودی جاش با یه بچه سالم و خوب پر میشه.غصه ...

میگن سرپاییه که😰😰

ای خدا یه استرسی دارما

ممنونم دوستم انشاءالله خدا بهترین ها رو براتون بخواد😍