2777
2789
عنوان

بارداری پوچ😭

924 بازدید | 54 پست

کسی بوده تو هفته 8 قلب بچش تشکیل نشده بوده و صبر کرده?یا دیر تر از 8 هفته تشکیل شده بوده?

یا بگن بارداریش پوچه و صبر کرده باشه

دارم میمیرم تو رو خدا هرکی تجربشو داره بگه

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍

تو نت خوندم تا هفته ۱۰وقت داری نگران نباش ممکنه لقاح دیر انجام بشه و معلومه که سن حاملگی کمتر میشه

خدایا هیچ زنی رو در حسرت مادرشدن نذار❤برای سلامتی دخترم صلواتی بفرستین ممنون😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو نت خوندم تا هفته ۱۰وقت داری نگران نباش ممکنه لقاح دیر انجام بشه و معلومه که سن حاملگی کمتر میشه

بخدا دارم میمیرم 

انقد گریه کردم چشام میسوزه

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
فک کنم وقت داشته باشی....سویق کامل بخور واسه تشکیل شدن قلبش خیلی موثره

شما صدای قلبشو شنیدید?

اگه تشکیل نشه چی?

خب همین استرس بده برات منم دو هفته دیگه سونو قلب دارم درسته میترسم ولی خودمو مشغول میکنم با یچیزی 

منم شنیدم تا ده هفته وقت داره نگران نباش توکلت به خدا باشه ایشالله تشکیل میشه

دکترم گفت یه هفته صبر کن اگه تشکیل نشد سقطش کن😭😭😭

خب همین استرس بده برات منم دو هفته دیگه سونو قلب دارم درسته میترسم ولی خودمو مشغول میکنم با یچیزی&nb ...

اخه مگه میشه بهت بگن بچتو بنداز استرس نداشته باشی😭

خیییییلی حالم بده

گریه نکن عزیزم اینطوری خدایی نکرده قلب میخواد تشکیل شه خودت اثر بد روش میزاری.دکترت چی گفته؟

گفت یه هفته صبر کن اگه تشکیل نشد بیا بندازش

خدایی که بهمون راحتی نی نی تو دلمون گذاشته به همون راحتی میتونه پس بگیره یا نگهش داره مافقط میتونیم بهش توکل کنیم و استراحت کنیم و کارایی که پرخطرن انجام ندیم همین استرس سم سم