2777
2789
عنوان

بارداری پوچ😭

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 54 پست
ممنون عزیزم.فقط غصه نخور

سلام دوست جان امروز کورتاژ کردم

شما میدونید آزمایش پاتولوژی بعد سقط چیه?

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
سلام دوست جان امروز کورتاژ کردم شما میدونید آزمایش پاتولوژی بعد سقط چیه?

سلام عزیزم فکر کنم از بدن بچه نمونه برداری میکنن ببینن مشکلش چی بوده که قلبش تشکیل نشده.منم بچمو دادم اتوپسی یا همون کالبد شکافی که بعدا گفتن چه مشکلی داشته.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم فکر کنم از بدن بچه نمونه برداری میکنن ببینن مشکلش چی بوده که قلبش تشکیل نشده.منم بچمو داد ...

بله ازمایش پاتولوژی نوشتن براش

چه مشکلی داشت?

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
کورتاژ چطور بود؟خیلی درد داشت؟

والا موقع عمل که بیهوش بودم ولی من از شب قبل عمل دردام شروع شد تا ساعت 11 که عملم کردن درد کشیدم

قشنگ درد زایمانه با این تفاوت که فقط تا 3 سانت باید رحمت باز بشه کافیه 

بله ازمایش پاتولوژی نوشتن براش چه مشکلی داشت?

نمیدونم درست گفتن یه نوع سندروم بوده.ولی سندروم داون و اینا نیس یه سندرومی که از هر ۲۰۰۰۰۰۰نفر یکی میگیره.اونم شانس طفل معصوم من بود که بگیره😢😢

نمیدونم درست گفتن یه نوع سندروم بوده.ولی سندروم داون و اینا نیس یه سندرومی که از هر ۲۰۰۰۰۰۰نفر یکی م ...

ای بابا عجب چیزایی هستا ادم میمونه اصن

نمیدونم درست گفتن یه نوع سندروم بوده.ولی سندروم داون و اینا نیس یه سندرومی که از هر ۲۰۰۰۰۰۰نفر یکی م ...

بازم خدا رو شکر کن که نموند برات