2777
2789
عنوان

شماها به بچهاتون سویق میدین؟

216 بازدید | 20 پست

سلام من یک ماه دارم سویق مخصوص کودک میدم ولی اصن تاثیر نداشته البته من خودم تهیه نکردم اماده از عطاری خریدم

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍

تنها غذاییه که دخترم میخوره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودر عدس و گندم جو دوسر و خیلی چیزای دیگه مخلوط 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2239885/سویق-تبلیغ-یا-واقعیت?postId=74192428

برو اینجا

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
پودر عدس و گندم جو دوسر و خیلی چیزای دیگه مخلوط 

من ابدااا مواد خوراکی که بصورت پودر یا شربت باشه و نفهمم توش چیه به خورد بچم نمیدم. ولی جوانه عدس ماش گندم که خودم درست میکنم و جو دوسر و سبوس جو دوسر گندم سیاه و کینوای طلایی بهش حتما میدم.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
چقد میدی؟چندوقتشه دخترتون؟تاثیر داشته؟

دخترم یک سالش تازه تمام شده.هیچ غذای دیگه ای نمیخوره فقط و فقط همین سویق که ب صورت کاچی درست میکنم و پودر نارگیل و هفت مغز هم میریزم با کره و بهش میدم.یه کاسه صبح و یکی هم عصر.

چه تاثیری منظورتونه؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
دخترم یک سالش تازه تمام شده.هیچ غذای دیگه ای نمیخوره فقط و فقط همین سویق که ب صورت کاچی درست میکنم و ...

میگن استخون محکم میکنه وزنو زیاد میکنه قد بلند میکنه

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍