2821
2789
عنوان

درس خونا و تحصیل کرده ها بیایین

769 بازدید | 32 پست

بچه ها من کنکور سراسری دارم و هیچی نخوندم خیلی خسته م  نمیدونم چکار کنم      الان رفتم   ۶ صفحه رو تو نیم ساعت خوندم و واقعا خسته شدم   خیلی ناراحتم  چکار کنم بنظرتون   ۶  ۷  ماه دیگ کنکوره من هیچی نخوندم

اولشه بعد رو دور میفتین. یادتون باشه مطالعه، مطالعه میاره

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا میخوای یه چی بیاری باید نی نی سایت..تل..اینستا هرچی داری پاک کنی..یه مشاور بگیری..ترجیحا بری کتابخونه که از فضای خونه دور شی..و فقط متمرکز شی رو هدفت. 

در غیر این صورت نه خودتو خسته کن نه پول الکی بریز تو جیب مفت خورا

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)

گوشی و فضای مجازی واقعا آدم رو خسته میکنه   اگه خیلی وقته که درس رو کنار گذاشتی طبیعیه که شروع کار برات سخت باشه . از روزی نیم ساعت شروع کردی . کم کم بیشترش کن

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم
گوشی و فضای مجازی واقعا آدم رو خسته میکنه   اگه خیلی وقته که درس رو کنار گذاشتی طبیعیه که شروع ...

بیشتر این ناراحت و خسته م  میکنه که خیلی کند کند میخونم    مثلا ۵ صفحه ی فسلفه رو تو یه ساعت خوندم   

دختر خوب این شیوه درست نیس

شش صفحه تو نیم ساعت، انیشتین هم بود خسته میشد

من بعضی کتابای دانشگام خسته کنندن اینطوری میخونم

گوشی رو برا نیم ساعت تنظیم میکنم پنج دقیقه استراحت باز دوباره ه نیم ساعت دیگه

مطالب و بادقت بخون

خودتو مجبور نکن کلی مطلب و یک دفعه ای بخونی بدتر بی انگیزه میشی

She is everything I ever wanted.... 
اگه واقعا میخوای یه چی بیاری باید نی نی سایت..تل..اینستا هرچی داری پاک کنی..یه مشاور بگیری..ترجیحا ب ...

زیاد تو گوشی نمیام فقط  تنبلم و فکرم   همه جا میره   میدونی هزینه ی مشاور چنده؟!

من 9سال پیش کنکور کارشناسی داشتم ولی دفتر برنامه ریزی قلم چی رو داشتم خیلی کمک میکرد حتی ارشدم ازش ا ...

یه برنامه ریزی اونطوری درست کردم    ولی تنبلیم میشه بخونم  مخصوصا اینکه میبینم اینقدر خوندنم طول میکشه

2825
2823
2791
2779
2792