2777
2789
عنوان

به نظرتون مهریه ام به عندالمطالبه تغییر بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 38 پست

فکر کنم اصلا چنین عقدی باطل میشه چون تو رو فریب دادن، اگه موقع عقد تو به این خیال بودی که مهریه عندالمطالبه هست،  پس عندالمطالبه درسته و باید تغییرش بدی، در صورت عدم رضایت قلبیت عقدتون باطله، بنظرم میتونی همسرتو ببری پیش مشاور مذخبی تا از زبون اون بشنوه و فکر نکنه که تو صرفا بخاطر پول میخای این کار انجام شه،  بلکه بخاطر احساسات درونیت و رضایت قلبیت شرعا باید این اتفاق بیفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عند المطالبه رو زوری میدن اگه عندالاستطاعه باشه که فکر نکنم اصلا ارزش داشته باشه

نه مهریم الآن به نوعی صفره این برای من مهم نیس چون آوم برای پول که ازدواج نمیکنه من فقط حس بدی دارم نمیدنم حسم به جاست یا از روی حماقته؟

نه مهریم الآن به نوعی صفره این برای من مهم نیس چون آوم برای پول که ازدواج نمیکنه من فقط حس بدی دارم ...

به جاست کاملا چرا برای اونا پول یا اهمیتت بوده برای تو نه!!قطعا عوضش کن

پسرم ❤❤😍😍😘😘
الان عندالاستطاعه هست؟

یعنی چی؟

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
نه مهریم الآن به نوعی صفره این برای من مهم نیس چون آوم برای پول که ازدواج نمیکنه من فقط حس بدی دارم ...

اگه پول نباشه دنیا دنیا عشقم باشه آدم با خوردن عشق سیر نمیشه😐یه پشتوانه س مهریه برا زن.براپول ازدواج نمیکنیم ولی باید یه پشتوانه داشته باشیم.همونجور که حق طلاق با مرد هست پس مهریه ام زن باید داشته باشه.حس بدت رو الکی کش نده اگه راضیه باهم برید درستش کنید

بچه ها راهنماییم کنید چیکار کنم؟اگه به شوهرم حرفش برنم بهم بی اعتماد نمیشه دوست داشتنش کم نمیشه؟

اگر قرار باشه دوست داشتنش کم بشه شما زودتر باید نسبت بهش سرد بشی اونم با دروغی به این بزرگی که بهت گفتن. شما الان زبونت درازه بر هر کاری که دلت بخواد انجام بدی و کسی هم حق اعتراض نداره. چون در واقع فریبت دادن