2777
2789
عنوان

به نظرتون مهریه ام به عندالمطالبه تغییر بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 38 پست

اقا یکی ب من بگه فرقشون چیه 

کجا نوشته شده 

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟

يعني در صورت تمكن مالي مرد ميتوني بگيري زندان و اينا نداره اصلان 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

حست کاملا درسته حق داری بازبون نرم ببر عوضش کن امیدوارم همیشه درکنار شوهرت خوشبخت باشی ولی آدم نباید خیلی هم خوشبین باشه یه فرداروزی ممکنه یه اتفاقاتی بیفته ک همین مهریه پشتوانه ست برات 

عزیزم حتما ببر عوضش کن عشق و عاشقی رو ادم باید بذاره در کوزه ابشو بخوره

هیچکس از فردای خودش خبر نداره

یه جوری با چرب زبونی ببر عوض کن مهریتو 

یه پشتوانه ست برات

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 

کاری به پشتوانه بودنش ندارم من، خداروشکر شوهرت آدم خوبیه و دوست داره...

بخاطر حس خودت با شوهرت صحبت کن... مثل دردودل، از اون چیزی که درونت میگذره بگو و ناراحتیتو بدون متهم کردن اون بروز بده، اصلا نگران این نباش که دوست داشتنش کم شه  اگه چیزی گفت که حس کردی فکر بد کرده براش روشنکن که منظورت چی بوده

عزیزم دختر منم تو عقدش اینجوری شد با محضر داره دست به یکی کرده بودن مهریه دخترم عندااستطاعه هستش همیشه غصه میخورم که چرا اینجوری شد ولی خدا رو شکر زندگیش خوبه نمیخوام ارامشش رو بهم بریزم شمام دیگه بهش فکر نکن کاریه که شده 

ما دو هفته قبل از عقد رفتيم معرفي نامه آزمايش گرفتيم يه نسخه از چيزايي كه تو دفتر مي نويسن بهمون دادن . عندالمطالبه و استطاعه رم دفتر دار گفت .كه من گفتم عندالمطالبه .شوهرم بدش نميومد عنداستطاعه باشه ولي هيچي نگفت . به نظرم چون بدون اطلاع تو بوده بايد به شوهرت بگي تغييرش بدين . كارشون بد بوده .شايد اگه بهت ميگفتن خودت قبول مي كردي .ولي نه يواشكي.يكي از دوستاي من مهريه اش يه سكه است ولي خودش خواسته .