سلام ما دوسال عروسی کردیم و پدرشوهرم با سردفتر ازدواج صحبت کرده بود و به صورتی کاملا محرمانه و طوری که من متوجه نشده بودم (من به حقوق آشنا نبودم و نمیدونستم)و امضا کردم دوماه بعد متوجه شدم که باهام همچین کاری شده در صورتی که من قبل عروسی اصلا سخت نگرفتم نه جشن ته مراسم چون بفهمونم من پول ملاکم نیست ولی وقتی پای فریب اومد بسیار ناراحت شدم و دلیلمم فقط این بود که چرا چون وضع پدرم خیلی خوب نبود فکر کردند من نیت پول پدرشوهرم ندارم درحالی که خودم تحصیلات خانواده ام و خودم بسیار بالاتر است شوهرم خیلی خوبه و میگه من نمیدونستم ولی حسم نسبت به این خانواده یکم بی اعتماد شده و یادم میره و بعضی وقتا یادم میاد و افکار منفی میاد سراغم که اذیتم میکنه (مثلا مگه با دخترای دیگه چه فرقی داشتم یا شوهرم بهم اعتماد نداشته و ....) ازونطرف خوهارشوهرم را میلیارد براش نوشتند که این مسئله فقط حس تحقیر شدنم زیاد کرد نه حس حسادت ها حس کردم ارزش آدما واقعا روی این ارزیابی کردند چیکار کنم شوهرم مشکلی نداره تغییر بده ولی دوست ندارم عشق رنگ پول بدم و نکنه اخلاق شوهرم بد بشه؟چیکار کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حست کاملا درسته حق داری بازبون نرم ببر عوضش کن امیدوارم همیشه درکنار شوهرت خوشبخت باشی ولی آدم نباید خیلی هم خوشبین باشه یه فرداروزی ممکنه یه اتفاقاتی بیفته ک همین مهریه پشتوانه ست برات
کاری به پشتوانه بودنش ندارم من، خداروشکر شوهرت آدم خوبیه و دوست داره...
بخاطر حس خودت با شوهرت صحبت کن... مثل دردودل، از اون چیزی که درونت میگذره بگو و ناراحتیتو بدون متهم کردن اون بروز بده، اصلا نگران این نباش که دوست داشتنش کم شه اگه چیزی گفت که حس کردی فکر بد کرده براش روشنکن که منظورت چی بوده
عزیزم دختر منم تو عقدش اینجوری شد با محضر داره دست به یکی کرده بودن مهریه دخترم عندااستطاعه هستش همیشه غصه میخورم که چرا اینجوری شد ولی خدا رو شکر زندگیش خوبه نمیخوام ارامشش رو بهم بریزم شمام دیگه بهش فکر نکن کاریه که شده
ما دو هفته قبل از عقد رفتيم معرفي نامه آزمايش گرفتيم يه نسخه از چيزايي كه تو دفتر مي نويسن بهمون دادن . عندالمطالبه و استطاعه رم دفتر دار گفت .كه من گفتم عندالمطالبه .شوهرم بدش نميومد عنداستطاعه باشه ولي هيچي نگفت . به نظرم چون بدون اطلاع تو بوده بايد به شوهرت بگي تغييرش بدين . كارشون بد بوده .شايد اگه بهت ميگفتن خودت قبول مي كردي .ولي نه يواشكي.يكي از دوستاي من مهريه اش يه سكه است ولي خودش خواسته .