سلام ما دوسال عروسی کردیم و پدرشوهرم با سردفتر ازدواج صحبت کرده بود و به صورتی کاملا محرمانه و طوری که من متوجه نشده بودم (من به حقوق آشنا نبودم و نمیدونستم)و امضا کردم دوماه بعد متوجه شدم که باهام همچین کاری شده در صورتی که من قبل عروسی اصلا سخت نگرفتم نه جشن ته مراسم چون بفهمونم من پول ملاکم نیست ولی وقتی پای فریب اومد بسیار ناراحت شدم و دلیلمم فقط این بود که چرا چون وضع پدرم خیلی خوب نبود فکر کردند من نیت پول پدرشوهرم ندارم درحالی که خودم تحصیلات خانواده ام و خودم بسیار بالاتر است شوهرم خیلی خوبه و میگه من نمیدونستم ولی حسم نسبت به این خانواده یکم بی اعتماد شده و یادم میره و بعضی وقتا یادم میاد و افکار منفی میاد سراغم که اذیتم میکنه (مثلا مگه با دخترای دیگه چه فرقی داشتم یا شوهرم بهم اعتماد نداشته و ....) ازونطرف خوهارشوهرم را میلیارد براش نوشتند که این مسئله فقط حس تحقیر شدنم زیاد کرد نه حس حسادت ها حس کردم ارزش آدما واقعا روی این ارزیابی کردند چیکار کنم شوهرم مشکلی نداره تغییر بده ولی دوست ندارم عشق رنگ پول بدم و نکنه اخلاق شوهرم بد بشه؟چیکار کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه خونه داره یا بعدا خونه دارشدین اونو بزنه به نامت یا ماشین خونه.اینجوری نقد تره عشقتم پولکی نمیشه بگو اونموقع بی اطلاعت اینکارو کردن حالا با اطلاعت برا عشقت اینکارو کن🙄🙄🙄
خدا بهترین میوه رو از بهشت برامچیده😍😍😍❤❤شدم ۶۰ 😝😝😝😝.هدف بعد ۵۷ تاعید هم ثابت بمونم 😍😍😍😍