2777
2789
منم‌یه زایمان‌زودرس داشتم من تو هفته ۲۹ بودم که نموند شما نی نیت تو ان‌ای سی یو هم‌رفت؟؟ سری قبل ...

شما الان چند هفته ای؟سرکلاژ نکردی؟ما که سابقه زاسمان زودرس داریم احتمال زیاد بچه به دستگاه پیدا میکنه پس باید بدی کادر بیمارستان دولتی رو به جون بخریم واسه زایمان چون هزینه عرفان و آتیه و بهمن واقعا سربه فلک میکشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما الان چند هفته ای؟سرکلاژ نکردی؟ما که سابقه زاسمان زودرس داریم احتمال زیاد بچه به دستگاه پیدا میکن ...

من هفته ۲۹ هستم

نه سرکلاژ نکردم

من بارداری قبلی جفتم‌ سر راهی بود و تو هفته ۲۹ خونریزی شدید کردم و درد زایمانم‌شروع شد

این‌سری هم باز جفتم‌سر راهی بود

و طول سرویکسم

۴۵ بود دکتر سرکلاژ نکرد

هم‌به خاطر اینکه جفتم‌پایین بود هم‌گفت طول سرویکست خوبه

ولی الان طول سرویکسم‌شده ۲۳

استراحت مطلق داده بهم

واییی من دیگه طاقت ان ای سی یو ندارم

پسرم‌ده روز ان‌ای سی یو بود

به خدا مردم‌و زنده شدم

خدا خودش کمک کنه و دیگه برامون‌تکرار نشه ایشاله 

برام‌دعا کن به ۳۵ هفته برسونم 

من‌اگه قرار باشه دولتی برم همون ارش میرم‌چون‌دکترمم‌اونجاس 

به قول شما مجبورم‌ به خاطر ان ای سی یو ریسک بیمارستان دولتی رو به جون‌بخرم

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
29هفته پسرت فقط10روز ان آی سی یو بود؟نی نی موند برات؟

نه نموند

فقط ده روز موند

بعد رفت و مامانشو تنها گذاشت 😭😭😭

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
من هفته ۲۹ هستم نه سرکلاژ نکردم من بارداری قبلی جفتم‌ سر راهی بود و تو هفته ۲۹ خونریزی شدید کردم و ...

ان شاءاله این یکی صحیح و سالم و به موقع میاد بغلت.منم استراحت مطلقم ولی نسبی استراحت میکنم خدا فقط خودش رحم کنه

ان شاءاله این یکی صحیح و سالم و به موقع میاد بغلت.منم استراحت مطلقم ولی نسبی استراحت میکنم خدا فقط خ ...

ایشاله هر دومون‌به سلامتی زایمان کنیم 😍😍😍

خیلی مراعات کن سخته ولی چاره ای نیس 

منم استراحت نسبی بودم‌تا هفته قبل 

طول سرویکسم خیلی کوتاه شده دکتر استراحت‌مطلق داد 

پسر منم نموند منو تنها گذاشت

شما چند هفته زایمان کردی؟؟