2777
2789
عنوان

بي بي چك قبل از موعد پريود+عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 52 پست
خيلي انتظار سخته. تو همين چند روز انتظار انقد سخت بود تا موعدم نزديك شد و بي بي گذاشتم. نم ...

درکت میکنم عزیزم

من ۳سال انتظار کشیدم و همش تا دلت بخواد جوابم بی بی چک منفی بود.

خب آمپول هم نزدی عزیزم،ان شا الله که بارداری سالم و راحتی رو داشته باشی

مرد که تو باشی... زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانووووووووم بودن چه کیفی دارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو ازمایش خبرشو بیار من دفعه پیش استفاده کردم بلافاصله دوتا خطش پر رنگ شد   بعداز چند روز پری ...

منم از همين ميترسم. اصرار به هيچي ندارم. اميدوارم هرچي صلاحه همون بشه

عزیزم قبل موعد پررنگ شده شاید چندقلو داری😁😁😁

بعدش اگه زیر دلت درد میکنه فکر نکنم خارج رحم باشه..چون من خارج رحم بودم سمت راستم تیر میکشید..برام دعا کن عزیزم

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
شما علايم هم داشتي؟

اره حالت تهوع از بو بد م میومد دل درد م داشتم سینه هام درد میکرد البته هر دفعه پیش از پری از این علائم داشتم خیلی گرسنع میشدم روز قبل از پری همش گلاب تون تکرار ادار بیش ازحد داشتم   لکه دیدم. روز تست زدم دیدم مثبت دوروز بعد کمرنگتر شده بود البته من سابقه سقط دارم امکان داشته باز سقط شده باشه دوروز پیشش خبری نبود همش منفی بود بعداز لکه بینی مثبت شد

عزیزم قبل موعد پررنگ شده شاید چندقلو داری😁😁😁 بعدش اگه زیر دلت درد میکنه فکر نکنم خارج رحم باشه.. ...

اميدوارم اينطور باشه😍😃. لتروزول به هواي دوقلويي خوردم. چون ديگه فرصت بارداري دوباره ندارم. اميدوارم شما هم به خواسته قلبيت برسي

اره حالت تهوع از بو بد م میومد دل درد م داشتم سینه هام درد میکرد البته هر دفعه پیش از پری از این علا ...

احتمالا سقط شده عزيزم. منم پارسال يه تجربه تاخير داشتم كه آزمايش دادم بتام ١٣ بود بعد دو روز ده شد. بعد خونريزي كردم با درد شديد و چند دقيقه از حال رفتم. بعدشم پريود شدم. خودم احتمال ميدم سقط شد. اميدوارم به زودي زود به آرزوت برسي