2777
2789
عنوان

بي بي چك قبل از موعد پريود+عكس

772 بازدید | 52 پست

سلام عزيزان. من ديگه طاقت نياوردم دو روز مونده به موعدم بي بي گذاشتم اينم عكسش. قبل يك دقيقه خط انداخت. به نظرتون خيلي زود نبود واسه خط به اين پررنگي؟ از ديشبم از شدت سرگيجه نميتونم يه لحظه وايسم. و اينكه به نظرتون امروز فردا برم آزمايش؟ همش ميترسم خارج از رحم باشه🤭

چه هاله پررنگی عزیزم

مبارک باشه

حتما برو آز بده

بیخودی هم به خودت استرس نده که برا خود و جنینت ضرر داره.

مرد که تو باشی... زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانووووووووم بودن چه کیفی دارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چیزای بد فکرنکن ماشاالله بارداری اونم با تیتر بالا خداروهزاربارشکرکن همین امروزم بری باعدد بالاس انشاالله 

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا
چه هاله پررنگی عزیزم مبارک باشه حتما برو آز بده بیخودی هم به خودت استرس نده که برا خود و جنینت ضر ...

مرسي عزيزدلم اميدوارم بچه شما هم به سلامت به دنيا بياد

مرسي عزيزدلم اميدوارم بچه شما هم به سلامت به دنيا بياد

وای مرسی عزیزم

دیگه ماههای آخر صبر و قرار آدم تموم میشه

راستی شما آمپول اچ سی جی که تزریق نکردی؟

مرد که تو باشی... زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانووووووووم بودن چه کیفی دارد...

عزیزززززم مبارک باشه بسلامتی بگذرونی

جان هرکی دوست داری انقدر فکر بد نکن

خارج رحم کدوم کوفتیه!

انگار ما خانم ها نمیتونیم لحظه ای از بارداری رو بدون استرس بگذرونیم

اینارو حالا بهت میگما ولی خودم بدتر شدم😂😂

مبارکه. اگه میخواهی خیالت جمع شه با یه مارک دیگه هم تست کن. حتما هم بذار دو سه روز از موعدت بگذره و بعد برو آز. ممکنه الان بتات کم باشه و تکرار آز بدن. اون وقت خیلی اذیت میشی. من اینجور بودم

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
مبارکه پس عزیزم بد به دلت راه نده انشالله ک خیره برا منم دعادکن حامله باشم😢

همين الان از ته قلبم براي شما و همه منتظرا آرزو ميكنم كه تا سال ديگه همين موقع يه ني ني خوشگل تو بغلتون باشه❤️