بارلی_ناز مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 871 عنوان وام بانک مسکن 211 بازدید | 17 پست سلام دوستان .کسی اطلاع داره برای قرار گرفتن در نوبت وام بانک مسکن از چقدر تا چقدره؟ 1397/08/22 | 02:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیامabol عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 1238 باید به اندازه مبلغی که میخوای وام بگیری پول بزاری چهار ماه بمونه واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 يني چي از چقدر تا چقدر!چرا امروز همه راجب وام ميكن مي پرسن! من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
دنیامabol عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 1238 يني چي از چقدر تا چقدر! چرا امروز همه راجب وام ميكن مي پرسن! خخخخ چون هممون نیاز به وام داریم من که خیلی لازم دارم ولی میگه باید چندماه قبل پول بزارم واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 خخخخ چون هممون نیاز به وام داریم من که خیلی لازم دارم ولی میگه باید چندماه قبل پول بزارم يك سال قطعا بايد بمونه دستور العامل وام مسكن اينه پول ميذاري و ي سال با حسابت كار ميكنيبعد بك سال ميتوني وام بگيري با معدل حساب تا ٦٠ ميا بري أوراق بخزي واسه ٤٥ م بايد ١٥ م أوراق بخري من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
بارلی_ناز مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 871 يك سال قطعا بايد بمونه دستور العامل وام مسكن اينه پول ميذاري و ي سال با حسابت كار ميكن ... من اگه ۳ تومن بزارم نمیزارنم تو نوبت بعدچنسال؟بعد هی تا اونموقع بش اضافه کنمااا
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 من اگه ۳ تومن بزارم نمیزارنم تو نوبت بعدچنسال؟بعد هی تا اونموقع بش اضافه کنمااا بايد ي عمري تو نوبت بموني ك!ولي خوب نشد نداره!چرا بايد مدت طولاني تري بموني تا امتيازت به وام برسه! من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
بارلی_ناز مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 871 بايد ي عمري تو نوبت بموني ك! ولي خوب نشد نداره! چرا بايد مدت طولاني تري بموني تا امتيازت به وام بر ... اهان.ممنون😂😂😂😂😂😂فقط اینکه میتونم هی بش اضافه کنم؟
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 اهان.ممنون😂😂😂😂😂😂 فقط اینکه میتونم هی بش اضافه کنم؟ اره اصلا بايد هي با حسابت كار كني كه امتيازش برسه! حتي مبلغ بزرگ داشتين بدارين باز برين وردارين! چند روز بمونه ! من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
بارلی_ناز مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 871 اره اصلا بايد هي با حسابت كار كني كه امتيازش برسه! حتي مبلغ بزرگ داشتين بدارين باز برين وردار ... چ جالب.ممنون گلم😍😍😍خیلی لطف کردی
دنیامabol عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 1238 يك سال قطعا بايد بمونه دستور العامل وام مسكن اينه پول ميذاري و ي سال با حسابت كار ميكن ... کلا یه جوریش کردن که کسی نتونه وام بگیره واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 کلا یه جوریش کردن که کسی نتونه وام بگیره ديگه بهترين نوع وأمه! چرا نتوني! شما خورد خورد پول بريز ! ولي حقوقتو بذار اينجا از همين حساب وردار تا حساب كار كنه!) من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
دنیامabol عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 1238 ديگه بهترين نوع وأمه! چرا نتوني! شما خورد خورد پول بريز ! ولي حقوقتو بذار اينجا از همين حساب ... اخه کلی باید بمونه مشکل منو امسال من الانه ن یک ساله دیگه من چندتا بانک سر زدم همه میگن پولت از ۴ تا ۸ ماه باید بمونه واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 اخه کلی باید بمونه مشکل منو امسال من الانه ن یک ساله دیگه من چندتا بانک سر زدم همه میگن پولت از ۴ تا ... مسكن حداقل ي سال بايد بمونهبيستر از ي سال بمونه توفيري تو امتيازت نداره!سي ميذاري ٦٠ ميدنبا اقساط ١٢ سالهسود ٨ من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻