2777
2789

يني چي از چقدر تا چقدر!

چرا امروز همه راجب وام ميكن مي پرسن!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يني چي از چقدر تا چقدر! چرا امروز همه راجب وام ميكن مي پرسن!

خخخخ چون هممون نیاز به وام داریم من که خیلی لازم دارم ولی میگه باید چندماه قبل پول بزارم

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
خخخخ چون هممون نیاز به وام داریم من که خیلی لازم دارم ولی میگه باید چندماه قبل پول بزارم

يك سال قطعا بايد بمونه 

دستور العامل وام مسكن اينه 

پول ميذاري و ي سال با حسابت كار ميكني

بعد بك سال ميتوني وام بگيري با معدل حساب تا ٦٠ م

يا بري أوراق بخزي واسه ٤٥ م بايد ١٥ م أوراق بخري

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
من اگه ۳ تومن بزارم نمیزارنم تو نوبت بعدچنسال؟بعد هی تا اونموقع بش اضافه کنمااا

بايد ي عمري تو نوبت بموني ك!

ولي خوب نشد نداره!

چرا بايد مدت طولاني تري بموني تا امتيازت به وام برسه!

اهان.ممنون😂😂😂😂😂😂 فقط اینکه میتونم هی بش اضافه کنم؟

اره اصلا بايد هي با حسابت كار كني 

كه امتيازش برسه! حتي مبلغ بزرگ داشتين بدارين باز برين وردارين! چند روز بمونه !

يك سال قطعا بايد بمونه  دستور العامل وام مسكن اينه  پول ميذاري و ي سال با حسابت كار ميكن ...

کلا یه جوریش کردن که کسی نتونه وام بگیره

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
کلا یه جوریش کردن که کسی نتونه وام بگیره

ديگه بهترين نوع وأمه! 

چرا نتوني! شما خورد خورد پول بريز ! ولي حقوقتو بذار اينجا از همين حساب وردار تا حساب كار كنه!)

ديگه بهترين نوع وأمه!  چرا نتوني! شما خورد خورد پول بريز ! ولي حقوقتو بذار اينجا از همين حساب ...

اخه کلی باید بمونه مشکل منو امسال من الانه ن یک ساله دیگه من چندتا بانک سر زدم همه میگن پولت از ۴ تا ۸ ماه باید بمونه

اخه کلی باید بمونه مشکل منو امسال من الانه ن یک ساله دیگه من چندتا بانک سر زدم همه میگن پولت از ۴ تا ...

مسكن حداقل ي سال بايد بمونه

بيستر از ي سال بمونه توفيري تو امتيازت نداره!

سي ميذاري ٦٠ ميدن

با اقساط ١٢ ساله

سود ٨