2777
2789

تولد شوهرم هفته ديگست كادو مورد علاقشو خريدم كه اصلا فكرشو نميكنه از ديدنش خيلي خوشحال ميشه،ميخوام انقدر خوشحال شه كه غصه از دست دادن خواهرش آرومش كنه، ما هنوز عذاداريم دلم نمياد مهموني بگيرم وقتي خواهر شوهرم نيست اصلا دوست ندارم ،نظر بدين چيكار كنم كه سوپرايز شه و خيلي خوشحال شه

خدایا خودت مواظبش باش🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كادو ي مورد علاقش چيه 

هميشه دوست داشت يه كوادكوپتر داشته باشه منم براش خريدم ولي اصلا يه درصدم فكر نميكنه من فكرم به اونجا رسيده باشه كواد كوپتر خريده باشم

خدایا خودت مواظبش باش🙏

تو اینترنت بگرد و یه رستوران یا کافی شاپی که تدارک میبینن واسه سوپرایز تولد رو پیدا کن . یا برو پیج ستاره دیزاین فود پیشنهاد و ایده باحال زیاد داره. تولد خواهرش بود یه جعبه درست کرد بالای سرش نخشو ک کشید از جعبه پولایی ک مث ریسه ب نخ وصل کرده بود اومد رو سرش. واسش غذای مورد علاقشو درست کن. رو کیکش بده یا عکسشو بزنن یا اسمشو طراحی کن و بده اونجوری بنویسن. بذار اگه یادم اومد میگم . فقط اینو بگم چون داغ دیده ممکنه قلبش ضعیف باشه شوک شدید بهش وارد نکن. 

هميشه دوست داشت يه كوادكوپتر داشته باشه منم براش خريدم ولي اصلا يه درصدم فكر نميكنه من فكرم به اونجا ...

منم شوهرم تفنگ دوس داشت وقتی کادو رو باز کرد دید برق تو چشماشو دیدم حس کردم این یکی از بهترین لحظات عمرمه

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
تو اینترنت بگرد و یه رستوران یا کافی شاپی که تدارک میبینن واسه سوپرایز تولد رو پیدا کن . یا برو پیج ...

خودمم نظرمم رو رستورانه ميگم يه كيك كوچيك بگيرم موقعي كه رفت غذا سفارش بده شمع روشن كنم براش 

خدایا خودت مواظبش باش🙏
منم شوهرم تفنگ دوس داشت وقتی کادو رو باز کرد دید برق تو چشماشو دیدم حس کردم این یکی از بهترین لحظات ...

مطمئنم اين كادو رو خيلي دوست داره  تهش فكر ميكنه امسال يه عطر يا ادكلن بگيرم براش ،هرسال براش جشن ميگرفتم ولي امسال نميتونم يعني اگه جشن بگيرم بيشتر دلش ميشكنه

خدایا خودت مواظبش باش🙏