2777
2789
عنوان

چه جوری حال شوهرمو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 43 پست

من سه ماهه از شوهرم دورم ...حالم بد بود ویار وحشتناک داشتم آدما باید گاهی درک کنن..اگه شوهر آدم بتونه عین مادر ازت پرستاری کنه که چه بهتر اگه نه باید درک کنه

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه ماهه از شوهرم دورم ...حالم بد بود ویار وحشتناک داشتم آدما باید گاهی درک کنن..اگه شوهر آدم بتون ...

متاسفانه شوهر من درک نمیکنه هنوز از بچه داری چیزی نمیدونه منم که تنهایی نمیتونم از پس یه بچه بربیام که

همه مادرشوهرها همینن انگار همه هنرمندیشون می خوان موقع نوه دار شدن نشون بدن تازه گند می زنن

😭 دلم داره میترکه . فقط خدارو دارم .مادر خودم از مادر شوهر بدترِ

خداروشکر
آخه کاری هم ازشون برنمیاد  شوهر من می خواست کمک کنه همش هول می شد  اصلا بچه کنار مادر آر ...

میتونی اذیت نکنه که نمیتونه؟ انقدر غر میزنه اورد میده که اندازه نداره . دلم همش درد میکنه 

میام پاشم میگم اخ میگه چیه ؟چیه؟ بزار ۹ ماهت بشه بعد خودتو لوس کن.

راه میرم درد دارم میگه هان؟ چته 

خداروشکر
میتونی اذیت نکنه که نمیتونه؟ انقدر غر میزنه اورد میده که اندازه نداره . دلم همش درد میکنه  میا ...

وای چه ادمیه خب زن حامله رو باید درک کرد اینجوری که داره میکنه دیگه تا زایمانت روحیت تضعیف میشه که

😭 دلم داره میترکه . فقط خدارو دارم .مادر خودم از مادر شوهر بدترِ

نگران نباش از الان شروع کن چند کتاب در مورد بچه داری بخر و مطالعه کن و تو نی نی سایت هم می تونی تجربه کسب کنی 

بعد زایمان نیازی به کسی نداری خودت راحت از پس همه چیز برمیای 

بچه داری خیلی راحت تر از اون چیزیه که فکر می کنی چند روزه همه چی یاد می گیری 

بچه گریه کرد اول نگاه کن پوشکش کثیف نباشه بعد سینه بزار دهنش اگه گشنش باشه می خوره اگه هم نه بغلش کن و اروم اروم تکنش بده که یا خوابش میاد یا خستس و مامانش می خواسته !

خیلی هم مراقب غذا خوردنت باش که غذاهای نفاخ و سنگین نخوری تا بچت دل درد نگیره  همین !!

بچه داری راحته اصلا نگران نباش

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

میتونی اذیت نکنه که نمیتونه؟ انقدر غر میزنه اورد میده که اندازه نداره . دلم همش درد میکنه  میا ...

حسودی می کنه این حرف ها هم صدای جلز و ولزش هست محلش نده به فکر سلامتی بچت باش 

نشنیده بگیر فعلا تا بمونه و کارهات بکنه یه روزی هم زمان تو می رسه که جوابش بدی!

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

شما بچتون چند وقتشه؟

الان دیگه سه سالشه 

اتفاقا نسبت به بچه های همسن دیگه فامیل خیلی کمتر مریض شد و راحت تر بزرگ شد چون من به توصیه مادربزرگ ها و عمه ها و ... اصلا گوش نمی دادم هر جایی که سوال برام پیش می امد می زدم تو نت و دربارش می خوندم خیلی بهتر بود 

میشه بپرسم چرا؟

مادرم همه ی زندگیم من و اذیت کرد . هیچ وقت من و نمیخواست ۱۷ سالم بود سینم قده داشتم بابا شهر دیگه باید میرفت روز قبل اومد رضایت و امضا کرد روز بعد صبح اژانس گرفتم خودم و بستری کردم جراحی شدم بابام خودشو رسوند فرداش مرخصم کرد. وقتی میرفتم بیمارستان مادرم خواب بود. این فقط یک چشمش بود . گفتم برای مثال

خداروشکر
نگران نباش از الان شروع کن چند کتاب در مورد بچه داری بخر و مطالعه کن و تو نی نی سایت هم می تونی تجرب ...

ممنون از بچه داری نگران نیستم خیلی کتاب خوندم . میترسم وضعم جوری باشه نتونم تکون بخورم خونریزی و درد و 

خداروشکر