2777
2789
عنوان

چه جوری حال شوهرمو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من کسی رو ندارم برام دعا کنین زایمانم راحت باشه زود پاشم . خدا من و محتاج مادر شوهرم نکنه .به ...

ان شاالله راحت زایمان میکنی خدا یه بچه اروم بهت بده که نیازی به کسی نداشته باشی

همه ی فکرم اینِ خدا کمک کنه . خودم از پس خودم بر بیام مادر شوهرم که از همین الان کنایه هاشو میزنه. به خنده میگه اون موقع اخ اخ و وای وای نکنی ها محکم باش. خودتو لوس نکنی که ناز کش نداری😔 از همتون میخوام خواهر که ندارم اما شما خواهری کنین از ته دل برام دعا کنین

خداروشکر
اخه شوهرم خیلی تنبله هیچ کاری انجام نمیده شوهرم موقعی که زایمان کردم میرفت راحت تو اتاق میخوابید

شوهر منم همینِ الان که حاملم مدام ازم کار میخواد غر میزنه همشم میگه رو من حساب نکنی . رو خودت کار کن بچتو نگه داری. 

😔 میدونم کمک که نمیکنه هیچ  مدام گیرم خواهد داد

خداروشکر
همه ی فکرم اینِ خدا کمک کنه . خودم از پس خودم بر بیام مادر شوهرم که از همین الان کنایه هاشو میزنه. ب ...

اخی عزیزم ان شاالله خدا کمکتون کنه اصلا به حرفاش توجه نکن خودتو بزن به بیخیالی بچه که بیاد خدا یه قدرتی بهت میده که غیر قابل توصیفه اونوقت دیگه هیچی برات مهم نیست فقط بچتو میبینی

شوهر منم همینِ الان که حاملم مدام ازم کار میخواد غر میزنه همشم میگه رو من حساب نکنی . رو خودت کار کن ...

به خدا تکیه کن تا خدا رو داری بنده خدا کیه.خدا نسل هرچی شوهر بد از زمین محو کنه که با زن حامله اینجوری نکنن

اخی عزیزم ان شاالله خدا کمکتون کنه اصلا به حرفاش توجه نکن خودتو بزن به بیخیالی بچه که بیاد خدا یه قد ...

خدا از زبونت بشنوه شبی نیست به این موضوع فکر نکنم گریه نکنم 

خداروشکر
بچه ها من کسی رو ندارم برام دعا کنین زایمانم راحت باشه زود پاشم . خدا من و محتاج مادر شوهرم نکنه .به ...

همه مادرشوهرها همینن انگار همه هنرمندیشون می خوان موقع نوه دار شدن نشون بدن تازه گند می زنن

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

یک خانم همینجا زایمان طبیعی کرده بود میگفت دو ماهه نمیتونه بشینه حتی غذا دراز کش میخوره . وقتی اینار ...

نه بابا 

من زایمان طبیعی کردم یک ساعت بعدش راحت راه می رفتم مادرشوهرم انقدر لجش گرفته بود من راحت راه می رم و مشکلی ندارم

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

شوهر منم همینِ الان که حاملم مدام ازم کار میخواد غر میزنه همشم میگه رو من حساب نکنی . رو خودت کار کن ...

آخه کاری هم ازشون برنمیاد 

شوهر من می خواست کمک کنه همش هول می شد 

اصلا بچه کنار مادر آرومتره یه سینه که بزاری دهنش همه چی حله 

بچه داری زحمت داره ولی سخت نیست