2777
2789
عنوان

بازی و سرگرمی برای بچه ۲ ساله.

| مشاهده متن کامل بحث + 39953 بازدید | 38 پست
رنگ انگشتی بدرست ببر حمام بازی کنه...حلقه هوش مکعب هوش کار کن...میوه هارو نقاشی کن براش بعد بپرس ازش ...

باهاش خونه سازی کار میکنم .قایم موشک و بدو بدو ولی خیلی زود ول میکنه میره 

حالا اینارو هم امتحان میکنم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
باید باهاش بازی کنی  مثلا صبح که بیدار شد بهش بگو بیا بدو بدو  بعد چند بار بدوین  ...

باشه عزیز باهاش انجام میدم اینارو انشالله جواب بده .بیشتر نگرانشم که بد خلق شده. تا یه کار اشتباه میکنه بهش گوشزد میکنیم واکنش بد نشون میده میخواد دستشو برامون بالا ببره از بچه ها دورو برمون یادگرفته .میخوام حواسشو پرت کنم ک یادش برا این کارو

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش خونه سازی کار میکنم .قایم موشک و بدو بدو ولی خیلی زود ول میکنه میره  حالا اینارو هم امتح ...

خونه سازی مام داریم .....دیگه هرچی ب ذهنم برسه انجمام میدم ...مثلا جاده درست میکنم با همون خونه سازی ها بعد این سر اون سر میشینیم یکی ی ماشین دستمون هل میدیم بهم عاشق تصادف کردنه...باد کنکم زباد بازی میکنم هی میگم نباید بخوره زمین اولا گیج میزد الانا بهتر کنترل میکنه ...جایزم داریم کلا واس جیششم جایزه داریم اسمارتیس لواشک برگه زرد الو برچسب بادکنک پفیلا...

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
من کلاس خلاقیت میبرمش ....گل هم خیلی خوبه چند روز پیش با گل و ماکارونی جوجه تیغی ساختیم دوسالو ۸ ماه ...

پسر من ۱ ماهه دیگه ۲ سالش تموم میشه گلم. هرچی باهاش بازی میکنم فایده نداره تا میرم تو اشپزخونه پا میشه میادو هی میخواد کارای خطر ناک کنه...بره رو ماشین لباس شویی..در گازو محکم بازو بسته کنه ... در کشو باز میکنه کفگیر ملاقه ‌‌‌‌..... نمیدونم چرا همش از این کارا خوشش میاد  خیلی خراب کاره 😔😔

پسر من ۱ ماهه دیگه ۲ سالش تموم میشه گلم. هرچی باهاش بازی میکنم فایده نداره تا میرم تو اشپزخونه پا می ...

پسر من الانشم این کارا رو میکنه ب ی سری ابکش  کاسه قیف ست کفگیرای رنگی علاقه داره میاد برمیداره...حتی از کشو دستمال برمیداره ی اسپری اپ پاشم کنار شیشه شویی داره میره برمیداره...ب اسپری شیشه شوی علاقه داشت منم ی قوطی خالی شیشه شویی داشتم واسش اب کردم گفتم اون مال تو ببر مثل مامان تمیز کن میره میماله ب سنگا اینه میز عسلی ها گند میکشه ولی همین ک مشغول میشه خوبه خوشش میاد ادا منو درمیاره

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خونه سازی مام داریم .....دیگه هرچی ب ذهنم برسه انجمام میدم ...مثلا جاده درست میکنم با همون خونه سازی ...

عالیه خوش بحالت اعصابتم عالیه .من ۱ سالو ۶ ماهش بود ار پوشک گرفتمش الان که ۵ ماهه گذشته هنوز باید خودم حواسم بهش باشه ک ببرمش گاهی وقتام میگه جیش دارم. دلم میخواد کمکش کنم که این عصبانیتش خوب بشه. خیلیییی شدید عصبانی میشه. باید براش وقت بزارم بازیو بیشترش کنم تا یادش بره

پسر من الانشم این کارا رو میکنه ب ی سری ابکش  کاسه قیف ست کفگیرای رنگی علاقه داره میاد برمیداره ...

عزیزززممم چه خوبه... پس من باید رو اعصاب خودم کار کنم 😞😞

همش براش اسباب بازی جورواجور میوردم ولی بی فایده بود میومد تو آشپز خونه و وسایل خونه رو ورمیداشت 

عالیه خوش بحالت اعصابتم عالیه .من ۱ سالو ۶ ماهش بود ار پوشک گرفتمش الان که ۵ ماهه گذشته هنوز باید خو ...

چقد زوددد من دو سالو ۸ ماهش چند روز اقدام کردم تازه میخواستم سه تمام بشه ... خداروشکر بدک نی امروز ک عالی بود....در هر صورت باید برا بچه وقت گذاشت خانه بازی بره  پارک ...سرای محله کلاسای خوبی داره ....باقیشم خونه ....کلا بهتر تو روز ی ی ساعتی با همسالان باشن

چقد زوددد من دو سالو ۸ ماهش چند روز اقدام کردم تازه میخواستم سه تمام بشه ... خداروشکر بدک نی امروز ک ...

من کلا خونواده شوهر فضولییییی دارم. همش میخوان بگن واااای هنو نمیگه جیش وای هنوز جیش میکنه 🙄🙄

مجبور شدم.

آره باید وقت گذاشت گواهینامه ندارم وگرنه کارم راحتر بود 

یه خانه کودک تو محلمون بود تعطیل کردن متاسفانه.

باید تاکسی بگیرم تا بتونم ببرمش کلاسی جایی 

سیلوم پری‌ جون😙😙

مرسی گلم 😚😚😚😚

زده بودم نت یه چیزایی دستم اومده بود

پری جون‌ به جای گوشت . مرغ و ماهی هم میتونی‌ بخوری

سلام گلی دمت گرمممم😚😚😍😍