سلام..پسر من پوست صورتش خشک بود دکتر گفت شاید به پروتیین گاوی حساسیت داشته باشه .دو هفته است آپتامیل پپتی بهش میدم...ولی جوش صورتش خوب نشد با پماد موستلا بهتر شد..پی پی شم خیلییی بد بو شده باد معده ش زیاد شده دو روز هم هست که پی پی ش رنگش کاملا سفید شده.من فک میکنم به این شیر حساسیت داره اما دکترش میگه چیزی نیس.پپتی بده بهش....نی نی شما هم پپتی میخوره اینجوری میشه؟؟؟...
خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
ی سال تمام پپتی جونیور دادم...پی پی سفید نه ندیدم اره بوده ک رنگش روشن بوده عین زرد چوبه ....دونه هم صورتش میزد سر غذا ها جدید یا همون دوران ک شیر خودمو اولا میخورد ۲۰ روزه بود ک پماد داد خوب شد هیدروکورتیزون میزدم...گاهی بهش سیتریزینم میداد...حساسیتش خیلی بالا بود ب هر جیز جدید تو غذاهاش
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.