2777
2789
عنوان

لاپراسکوپی

197 بازدید | 24 پست

خانوما کی عمل لاپراسکوپی کرده ؟کجا کدوم شهر؟چجوری بود درد داشت یانه؟ من یه لوله ام بستس ۹ روز دگ موعدمه حانله نباشم باید برم لاپرا. 

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

من انجام دادم واسه من درد نداشت.گفتن دوره لوله عفونت گرفته که برداشتنش عمله سختی نیست عزیزم

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

من7 ماه پیش کردم اصفهان بودم خوب بود عمل راحتیه من خارج رحم باردار بودم لولمو برداشتن ولی بدشانسی اوردم دوبار اتاق عمل رفتم اخه بعدش دِرن بهم وصل بود در نمیومد واسه همین بردنم اتاق عمل قبلش استرس بود ولی بعد عمل استرس خوابیده ارامش داره ادم

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم واسه من درد نداشت.گفتن دوره لوله عفونت گرفته که برداشتنش عمله سختی نیست عزیزم

چقد بعدش باردارشدی گلم 

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
منم دکتر گفته یه لولت یکم چسبندگی داره باید لاپراسکوپی بشه میترسم نرفتم

فک کنم میشه همون انسداد ‌ک من دارم . 

اول اخرش باید رفت خواهر . 

شما بچه داری

من7 ماه پیش کردم اصفهان بودم خوب بود عمل راحتیه من خارج رحم باردار بودم لولمو برداشتن ولی بدشانسی او ...

چقد بعدش با یه لوله باردار شدی 

فک کنم میشه همون انسداد ‌ک من دارم .  اول اخرش باید رفت خواهر .  شما بچه داری

نه بدبختانه من تخمدان چپم فعالتره همون لولمم چسبندگی داره😔😔

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
نه بدبختانه من تخمدان چپم فعالتره همون لولمم چسبندگی داره😔😔

من راستم بستس . شانسم این ماه فولیا خوبم تو راست بودن . توچپ هم بود ولی دوتا😑😑😑

کدوم شهری ؟

من راستم بستس . شانسم این ماه فولیا خوبم تو راست بودن . توچپ هم بود ولی دوتا😑😑😑 کدوم شهری ؟

تهران بچه اولته شما؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
چقد بعدش با یه لوله باردار شدی 

7 ماه گذشته هنوز نشدم😥

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
7 ماه گذشته هنوز نشدم😥

اخی بگردم . 

شما لاپراشدی سوند ادرار هم بهت وصل کردن؟؟؟