2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین ی لحظه

74 بازدید | 7 پست

خانما من کم کاری تیرویید داشتم  و آنتی تی پی او ۱۸۰۰و شهریور دکترغدد بهم گفت جلوگیریتو قطع کن وقطع کردم تا این ماه فهمیدم باردارم الان۶ هفتمه تیروویدم نرمال شد تی سی اچم ۳ شد ولی تی پی او همچنان بالا و ۱۷۱۹ شده امروز رفتم پیش دکترغدد فقط دوز قرص لوووکسین رو بالا برد گفت تی پی او رو ب خدا بسپار دارویی نداد بهم چه کنم؟؟؟ خطرناکه بنظرتون؟ کسی تجربه داره؟

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  
برای منم بالا بود فقط لوو میخوردم بچمم خداروشکر سالم به دنیا اومد

چند بود الان بچتون سالمه ؟؟ وحشتناک نگرانم دارم میمیرم از استرس بخدا انقد سختی کشیدم تحمل اینو دیکه ندارم خدا بهم رحم کنه فقط

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچم پنج سالشه یادم نیست ولی بالا بود

خدا حفظش کنه خیلی میترسم دکتر امشب دوز قرصمو بالا برد و گفت بسپار ب خدا اما میبینم بعضیامیگن پردنیزول و.... میخورن برای درمان تی پی او در بارداری

خدا حفظش کنه خیلی میترسم دکتر امشب دوز قرصمو بالا برد و گفت بسپار ب خدا اما میبینم بعضیامیگن پردنیزو ...

با ی دکتر دیگه هم مشورت کن استرس سمه. با اطمینان بهت میگم نگران نباش طوری نیست. 

هیس! ایرانیها فریاد نمی زنند....  
با ی دکتر دیگه هم مشورت کن استرس سمه. با اطمینان بهت میگم نگران نباش طوری نیست. 

ممنونم خدا حفظ کنه خانوادتونو ...خیلی ممنون خدا بهتون سلامتی و لب خندون بده