یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
بچه بودم ۵سال یا۶سال دقیق یادم نمیاد مادرم وقتی بیرون کار داشت در رو ما قفل میکرد بعد منو داداشم که تو گهواره بود تو اتاق بودیم بعد یه دفه یه چیز عجیب زیر کمد دیدم جیغ وگریه تا اومدن در برام باز کردن دیگه ندیدم اون چیزو الان با گذشت چند سال هنوز اون صحنه از ذهنم پاک نشده
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺
منم ندیدم ولی شنیدم اونام زندگی دارن خوب و بد دارن
همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
بچه بودم ۵سال یا۶سال دقیق یادم نمیاد مادرم وقتی بیرون کار داشت در رو ما قفل میکرد بعد منو داداشم که ...
چجور چیزی مثلا؟؟؟ مطمئنی دیدی؟ شاید تخیلات ورت داشته
همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
منم وقتی خوابم زیاد اذیت میشدم اوایل خب فک میکردم خوابه توجه نمیکردم ولی خوابام کم کم روشون داره وا ...
😂😂😂