2777
2789
عنوان

چرا همه پسر می خوان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بس بی فرهنگ و بی لیاقت بودن

والا

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
عزیزم فارغ از یک سری کوته فکری های قدیمی که پسر رو بخاطر تداوم نسلشون به دختر ترجیح میدادن،ولی کلا ا ...

سلیقه که جای خود آخه دیدم وقتی فهمیدن دختره چقد تو سر خودشون زدن و اینا ، وگرنه من خودم می گم سلامت و عاقبت بخیری، بعی دخترا انقد موفقن صدتا پسر به خوابشون نمیاد یا برعکس ، کلا ناشکری کردن خوب نیست

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

من به شخصه از زن بودنم راضي هستم و جنسيتم متنه نشده كاري كه دوست داشته باشم رو نكنم بنابراين فوق العاده دوست دارم اگر روزي فقط يك بچه داشته باشم اون دختر باشه

البته نسبت به پسر هم گاردي ندارم و اونم دوست داشتني ميدونم

دقیقا والا این دوره زمونهه ک همه مرضی اومده باید بگی بچه سالم باشه

سالم و عاقبت بخیر، چه پسر چه دختر ، کم ندیدیم دخترا و پسرایی که خانواده هاشون رو بدبخت کردن، معتاد شدن، به راه خلاف و نادرست رفتن، کاش دعا کنیم خدا وقتی بهمون عنایت می کنه و بچه ای می بخشه سالم و صالح و عاقبت بخیر باشه

من هر دوتا رو دست دارم 

تا قبل از بچه اولم دختر و بیشتر دوست داشتم ولی الان برام هر دو عزیز هستن

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
حتما پسر دوست دارن. علاقه هست دیگه! یه چیز شخصی

نمی دونم والا ، کاش فقط سلیقه باشه نه اینکه دختر دار می شن ازش متنفر باشن، دوستم از دخترش متنفره ، با اینکه وضع مالیش خوبه و یکسره در حال لباس خریدن برا خودشه سالی یه بار برا دخترش لباس نمی خره، دخترش ۵ سالشه انقد مظلومه جرات نمی کنه حرف بزنه ، فقط بخاطر اینکه پسر نشده، سر بارداریش سه بار سونو تعیین جنسیت رفت که شاید بگن پسره 

دختر یا پسر دارین دوستش داشته باشید بچه ها از شما عشق می خوان فقط ، بچه معصومه نباید صرف سلیقه شما محکوم باشه و سرخورده بشه 

چون نمیخواد جهیزیه بدی خخخخخ ولی من خودم برام فرق نمیکنه  

تا ۲۰ سال دیگه

والا به پسرای الان باید خونه و ماشین بدی عروسیم براشون بگیری خرج بعدشونم بدی

کاری به پسر دخترش ندارم میگم بگید هر چی مصلحته و هر چی بود پسر یا دختر دوستش داشته باشید

ازنظرمن بحث مزیت داشتن پسرنسبت به دخترنیست.یه سریادختردوست دارن یه سریاپسر.من وهمسرمم خیلی پسردوست داشتیم اماکوچولومون الان دختره واتفاقاهنوزبه دنیانیومده کلی ذوق اومدنش روداریم ودوسش داریم.ولی خب سلیقه ایه دیگه هرکسی بنابه دلایلی ذوق  یکیشوداره.

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️