2777
2789
عنوان

چرا همه پسر می خوان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 59 پست
ازنظرمن بحث مزیت داشتن پسرنسبت به دخترنیست.یه سریادختردوست دارن یه سریاپسر.من وهمسرمم خیلی پسردوست د ...

خدا هر چی میده سالم و عاقبت بخیرشو بده 

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازنظرمن بحث مزیت داشتن پسرنسبت به دخترنیست.یه سریادختردوست دارن یه سریاپسر.من وهمسرمم خیلی پسردوست د ...

خواهر جاری من همین یه ماه پیش زایمان کرد، وقتی فهمید بچه اش دختره به شوهرش می گفت منو باید طلاق بدی من برات دختر آوردم با گریه و التماس اینو به شوهرش می گفت ، روی حرفم با این دسته اس ، وگرنه من خودم پسر دارم اما وقتی باردار بودم می گفتم خدایا هر چی مصلحت خودته 

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
خواهر جاری من همین یه ماه پیش زایمان کرد، وقتی فهمید بچه اش دختره به شوهرش می گفت منو باید طلاق بدی ...

اره اینکه خیلی بده اینجوری.

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️

قدیما پسر میخواستن الان اکثریت دختر میخوان

منکه اطرافیانم وقتی فهمیدن بچشون پسره خدا میدونه چقدر گریه کردن تا ب این نتیجه رسیدن عیبی نداره

بشدت دختر میخواستن

ولی تبعیض افتضاحیه اگه هنوز باشه

یادم تورو فراموش..
خواهر جاری من همین یه ماه پیش زایمان کرد، وقتی فهمید بچه اش دختره به شوهرش می گفت منو باید طلاق بدی ...

جنسیت بچه ک بیشتر با پدره

ولی اینو یه دکتر ببرن

من خواهرم وقتی فهمیدیم بچش پسره کلی غصه کرفته بودش

همه دلداریش میدادیم ک عیبی نداره ولی باید میدیدی چقدرررر سختشون بود

یا دختر خالم قبل از حاملگی تا کشور دیگه رفت ک جنسیت بچه از قبل مشخص باشه چون دختر میخواست

همسون میگن دختر غمخواره کنارته شیرینه دوست داشتنی تره و همراهتا پسر جدای سختی ‌ و بی وفاییش خیلی زود ازت جدا میشه

یادم تورو فراموش..
نمی دونم والا ، کاش فقط سلیقه باشه نه اینکه دختر دار می شن ازش متنفر باشن، دوستم از دخترش متنفره ، ب ...

اوه

وااای چجوری با بچه خودش این کارو میکنه؟!!

من همین خواهر زادم ک گفتم پسر بود و همه دختر میخواستم وقتی تعیین جنسیت معلوم شد یه ۲هفته غصه خوردن بعدش با جون و دل تا الان ک ۳ سالشه همه کنارشن و عاشقشن و شاید دیدگاه هممون  رو همین وروجک عوض کرد 

یعنی میخوام بگم اصلا کسی تو ذهنشم نموند چون یه جنسیت دیگه میخواسته الان اون نیست دوست داشتنی نیست

اتفاقا مامان باباش ک عاشقشن هیچ همه خانوادت پدری و مادری جونشونه و این روهام

دوستت خیلی کینه‌ای قطعا خیلی روان سالمی نداره

یادم تورو فراموش..