2777
2789
عنوان

چرا همه پسر می خوان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 59 پست
چون زن تو ایران بدبخته

دختر به خانواده و حمایتش بستگی داره ، پسر هم تو این منلکت همچین خوشبخت نیست

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم پسر میخوام نه بخاطر اینکه دختر و پسر فرقی دارن بخاطر اینکه زن بودن سخته مخصوصا تو این مملکت ...

دوست منم دقیقا همین حرفو میزنه و هر چی شوهرش میگه دومی رو نمیاره نمیخواد دختر ...

😁😁😁😁😂😂😂

نمیدونم چ گلی پسر ب سرشون میزنه ک دختر نمیزنه

دختر ک دلسوزتره.هیچ وقت ب خانوادش پشت نمیکنه اما پسر خیلی عاطفه نداره

من ک ی دختر دارم.ب همسرم میگم 6تا دختر دیگه هم میخوام.دورم شلوغ باشه.

ما بر عكس شماييم 

خانواده خودم که دختر و پسر نمی کردن کلا ، خودم هم پسر دارم اما هیچ اصراری نداشتم بچه ام دختر باشه یا پسر ، ولی دوستام و اطرافیانمون همه اینجور بودن و از دختر متنفر، جالبه زنداداشم از دختر بدش میومد ۳ تا گیرش اومد

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

عزیزم فارغ از یک سری کوته فکری های قدیمی که پسر رو بخاطر تداوم نسلشون به دختر ترجیح میدادن،ولی کلا اینکه فارغ از تعصبات شما دختر رو بیشتر دوست داشته باشی و یا پسر رو سلیقه ای هست،مثلا بعضی ها دختر دوست دارند چون دخترها خوش زبونن یا پسر دوست دارند چون تخسه😎اینکه سلامت بچه مهمتر از جنسیتشه باید تو الویت افکارمون قرار بگیره ولی تمایل به یک جنس زشت نیست اصلا،ازش تابو نسازید

دوست منم دقیقا همین حرفو میزنه و هر چی شوهرش میگه دومی رو نمیاره نمیخواد دختر ...

واقعا زن بودن خیلی سخته اونم تو جامعه مردسالار

مسیحا اسم پسرمه قراره خیلی زود بیاد تو دل مامانیش  
من هر کی و دیدم اینجوری بود، دوستام، زن داداشم ، خانم همکارم ... وقتی فهمیدن بچه شون دختره های های گ ...

اتفاقا من بر  عکس این مورد رو دیدم

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

من هر کی و دیدم اینجوری بود، دوستام، زن داداشم ، خانم همکارم ... وقتی فهمیدن بچه شون دختره های های گ ...

من خودم پسر دارم ولی خاک تو سرشون ،حتی وقتی جنسیت مشخص نشده بود با همسرم اسم دختر هم انتخاب کرده بودیم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
نمیدونم چ گلی پسر ب سرشون میزنه ک دختر نمیزنه دختر ک دلسوزتره.هیچ وقت ب خانوادش پشت نمیکنه اما پسر ...

به نظر من پدر و مادری که دختر ندارن اجاقشون کوره، دختر دلسوزه، پدر و مادرم باید حمایتش کنن

من خودم پسر دارم ولی خاک تو سرشون ،حتی وقتی جنسیت مشخص نشده بود با همسرم اسم دختر هم انتخاب کرده بود ...

منم یه پسر ۲ ساله دارم ولی برام جالبه تو این دوره زمونه این طرز تفکرا