2777
2789
چی گفتی مگه

گفته بودم نگران نباش من با دوستام چندبار دیگم خوردم😂😂😂😂

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
حال باز خوبه داییته... وای خیلی بد بوده پس اما تا الان ایشالا یادش رفته

انشالا 😕😕😕اره خیلی خوبیم چون میدونه اهل این کارا نیستم 

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خرابکاری بچگی های مامانمو میگم😊

یه بار بابا بزرگم یه فلاسک میخره ک داخلش شیشه داشته اما بیرون اون استیل . مامانم نمیدونم از دستش می افته چ میشه ک خلاصه شیشه های داخلش خرد میشن. همینطوری میذارتش روی طاقچه. بعد بابابزرگم میره برش داره بداره داخل جعبه ش میبینه از داخلش صدا میده و....

مامانم هم خیلی خونسرد خودشو بی اطلاع نشون میده و میگه آخه پدر من چرا وقتی خواستی بخری نگاه نکردیش. طفلک بابا بزرگمم ساده😅

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
آهان😄 نمیشه ازش بپرسی؟😶 آخه میخام سفارش بدم نمیدونم چه مارکی خوبه اطرافیان هم تا حالا استفاده ن ...

باشه عزیزم ازش میپرسم بهت میگم

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   
۱۳ سال پیش بود  یکی زنگ میزد خونمون هی فوت میکرد ۷ ـ ۸ بار زنگ زد بعد گفت بابا منم دوس پسرت ...

اوه اوه😂😂

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
اولین بار که پریود شدم نگفتم به کسی بعد دو ساعت خونمون شد دریای سرخ😑😑😑😑😑ینی فقط خواجه حافظ نفهم ...

من یبار تو مدرسه سر کلاس پریود شدم تا پاچه شلوارم خونی شده بود 

معلم منو برد پا تخته درس بپرسه 

:|

هرچی اصرار کردم سرجام جواب بدم اجازه نداد 

پشتمو کردم به دیوار کجکی رفتم پا تخته کسی نبینه اخرش هم با اینکه همه رو جواب دادم بهم18  داد فکر کرد تقلب کردم 

آهان😄 نمیشه ازش بپرسی؟😶 آخه میخام سفارش بدم نمیدونم چه مارکی خوبه اطرافیان هم تا حالا استفاده ن ...

اگه بند انداز منظورته ماله من براوون هست خیلی خوبه الان تقریبا دوساله دارمش😍

ی روز پسره تو خونه تنها بود رفت حموم به هوا اینکه کسی خونه نیست لخت از حموم امد بیرون حوله رو برداره که دید خواهرش تو اشپزخونه هست!حوله رو بیخیال شد و سریع دوید تو اتاق خواب و درو بست.طفلی خجالت میکشید.دولا شد و از سوراخ در دید که خواهرش داره میاد سمت اتاق!سریع برگشت که درو وا قفل کنه که دید دوستای خواهرش تو اتاقن😱🙈😱🤣🤣هیتلر گفت:مردها 6 ساعت میخوابند.زنها 7 ساعت میخوابند.احمق ها 8 ساعت میخوابند.شکر خدا که درباره اونایی که 12 ساعت میخوابن چیزی نگفته☺️😎⚫برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافیست✌👌💕تفاوت مادر زيرك و مادر عادي👩مادر زیرک نمیگه ندو سرت میخوره به میز، یه پتو میندازه رو میز خیالش راحت بشه👩مادر زیرک نمیگه از پله بالا نرو میفتی، کنار فرزندش میشه میذاره انقدر بالا پایین بره تا انرژیش تخلیه بشه👩مادر زیرک نمیگه دست نزن خراب میشه، بلکه همون لحظه با هیجان یه پیشنهاد عالی دیگه میده تا جایگزین این بشه👩مادر زیرک نمیگه تا درساتو نخوندی از تلویزیون خبری نیست، میگه کی درساتو تموم میکنی برات یه فیلم جدید گرفتمفقط کافیه کمی خلاق باشیم تا شبها سرمان از لجبازی بچه ها سوت نکشد و بخاطر داد زدن ها و تنبیه ها عذاب وجدان نداشته باشیم.🙂چیه خو امضای طولانی دوس دارم😍😅😄😁😂🤣😐
اگه بند انداز منظورته ماله من براوون هست خیلی خوبه الان تقریبا دوساله دارمش😍

کار ایی هم داره 

برا قسمت های دیگه بدن

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
کار ایی هم داره  برا قسمت های دیگه بدن

من فقط برا صورت استفاده میکردم فک نکنم برا بدن مناسب باشه

ی روز پسره تو خونه تنها بود رفت حموم به هوا اینکه کسی خونه نیست لخت از حموم امد بیرون حوله رو برداره که دید خواهرش تو اشپزخونه هست!حوله رو بیخیال شد و سریع دوید تو اتاق خواب و درو بست.طفلی خجالت میکشید.دولا شد و از سوراخ در دید که خواهرش داره میاد سمت اتاق!سریع برگشت که درو وا قفل کنه که دید دوستای خواهرش تو اتاقن😱🙈😱🤣🤣هیتلر گفت:مردها 6 ساعت میخوابند.زنها 7 ساعت میخوابند.احمق ها 8 ساعت میخوابند.شکر خدا که درباره اونایی که 12 ساعت میخوابن چیزی نگفته☺️😎⚫برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافیست✌👌💕تفاوت مادر زيرك و مادر عادي👩مادر زیرک نمیگه ندو سرت میخوره به میز، یه پتو میندازه رو میز خیالش راحت بشه👩مادر زیرک نمیگه از پله بالا نرو میفتی، کنار فرزندش میشه میذاره انقدر بالا پایین بره تا انرژیش تخلیه بشه👩مادر زیرک نمیگه دست نزن خراب میشه، بلکه همون لحظه با هیجان یه پیشنهاد عالی دیگه میده تا جایگزین این بشه👩مادر زیرک نمیگه تا درساتو نخوندی از تلویزیون خبری نیست، میگه کی درساتو تموم میکنی برات یه فیلم جدید گرفتمفقط کافیه کمی خلاق باشیم تا شبها سرمان از لجبازی بچه ها سوت نکشد و بخاطر داد زدن ها و تنبیه ها عذاب وجدان نداشته باشیم.🙂چیه خو امضای طولانی دوس دارم😍😅😄😁😂🤣😐

بابام بدونه عینک نمیبنه عینکو گذاشته بود رو صندلی منم ندیدم نشستم روش شکست  دیدم کسی حواسش نیس بلند شدم نشستم روی صندلی دیگه بچه داداشمم اونجا بود همه فک کردن کار اونه

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   

جلوی مهمونامون که مرد هم بودن ، وسط پذیرایی  خوردم زمین وبه همراه ولو شدن یه جیغ کوچولو هم زدم 😱😨😰

هنوز وقتی که یادم می افته از شدت خجالت و ناراحتی چشمامو می بند😥

سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن   کسی که در سختیها یاریتان می کند    کسی که در سختیها رهایتان می  کند     کسی که سختیها گرفتارتان می کند