جااب اینجاس در اوج مستی هوای خاهر شوهرمو داشتم و همه تقصیرارو گردن گرفتم
مستیش برام مهم نیس ک دیده حرفایی که زدم عذابم میده
خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
یهو یه خانم ازونور خط گفت مرجان عموته داره سر به سرت میزاره
دیگه هیچوقت نتونستم تو چشم عموم نگاه کنم
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
خدایا منم میخوام به زودی مادر بشم واین دفعه بمونه برام و حالش خوب باشه😇عزیزان ما مامانای آینده چله گذاشتیم برای رسیدن به خواستمون🤰🏻.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثینخدایا خودت گفتی ازم کم نخواین حالا من یه بچه سالم و صالح و باهوش و خوش سیما میخوام ازت.بسم الله
😥😥😥😥داییمه جااب اینجاس در اوج مستی هوای خاهر شوهرمو داشتم و همه تقصیرارو گردن گرفتم ...
حال باز خوبه داییته...
وای خیلی بد بوده پس اما تا الان ایشالا یادش رفته
من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥 خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
۱۳ سال پیش بود یکی زنگ میزد خونمون هی فوت میکرد ۷ ـ ۸ بار زنگ زد بعد گفت بابا منم دوس پسرت ...
😂😂😂😂😂😂وااای
من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥 خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
یه بنده خدایی تعریف کرد دوستش رفته خونه مادرشوهرش چون خسته بوده همونجا تو پذیرایی میخوابه مادرشوهر و برادرشوهر و شوهرش داشتن چای میخوردن یهو این بیچاره یه صدایی میده و از خواب بیدار میشه میگف داش سکته میکرد همون زیر پتو یه ساعتی گریه میکنه ....😨😭😩