سلام تو عقدم وهفته بعد عروسیمه ولی امروز با شوهر نفهمم بحثم شد وهرچی از دهنش دراومد گفت بهم گفت تصمیمم جدایه چه قبل عروسی چه بعد عروسی ومشکل اصلیمم اینکه بکارتم از دست دادم وجرات الان جدا شدن ندارم
وقتی ازته دل بخندی،وقتی هرچیزی رابه خودت نگیری،وقتی سپاسگزارآنچه که هست باشی،وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی،آن زمان است که واقعا زندگی میکنی،بازی زندگی بازی بومرنگ هاست،اندیشه کردارها وسخنان ما،دیریازودبادقت شگفت آوری بسوی مابازمیگردند،زمانی که آدمی بتواندبی هیچ دلهره ای آرزو کند،هر آرزویی بی درنگ برآورده خواهد شد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان اگه جرات جداشدن ندارم بعدها که دیگه اصلا نمینونی
وقتی ازته دل بخندی،وقتی هرچیزی رابه خودت نگیری،وقتی سپاسگزارآنچه که هست باشی،وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی،آن زمان است که واقعا زندگی میکنی،بازی زندگی بازی بومرنگ هاست،اندیشه کردارها وسخنان ما،دیریازودبادقت شگفت آوری بسوی مابازمیگردند،زمانی که آدمی بتواندبی هیچ دلهره ای آرزو کند،هر آرزویی بی درنگ برآورده خواهد شد
ببين اگر مشكلت جديه اصلا به پرده فكر نكن،خودتو بدبخت نكن،بريد مشاور بعد تصميم بگير هرچي زمان بگذره جدايي سخت تره عقد راحتتر از بعد عروسي بعد عروسي راحتتر از بعد بچه دار شدن
قرار بود پول ارایشگاه ولباسم باباش بده ومنم دیدم خیلی بیخیاله ومنم زورم گرفت گفتم باید پول خودت حور کنی بیاری واسم ونیاری منم از بقیه قرض میگیرم سرهمین حرف فحش داد منم جوابش دادم ولی از چشمم افتاده دیگه