2777
2789

من باهاشون ورزش های بارداری رو میرم ولی تحت نظرشون نیستم 

خیلی تبلیغ میکنن برای زایمان بدون برش و بخیه 

و ادعا دارن که زایمان رو بدون برش انجام میدن 

ولی چون ماما هستن من نمیتونم خیلی اعتماد کنم و میترسم 

کسی تجربه زایمان با ایشون رو دارن ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاسهای بارداریشو رفتم برای زایمان پیش دکتر متخصص رفتم

گلم تجربه تو بهم میگی؟ من دوست دارم برم پیشش اما همسرم اجازه نمیده چون ماما هست میترسه، فقط یک بار رفتم کلاس ورزشش و یک بار هم با خودشون صحبت کردم اما دیگه ورزش هارو نتونستم انجام بدم ، اینکه ورزش هارو رفتی فایده هم داشت؟ آخه دکتر خودم میگه ورزش درحد پیاده روی خوبه، باقیش بعدها استخوان درد میگیری بعد از 7 ماه که زاییدی کم کم میفهمی درد داری، راسته به نظرت؟

از نظرتون چه جوره خوبه؟  اینتبلیغاتش واقعیه یا فقط تبلیغه؟

برای زایمان اصلا پیشش نرو زتیمانت رو پیش دکتر انجام بده ولی کلاسهای ورزش و استخر عالیه هم برای روحیه هم جسمی

گلم تجربه تو بهم میگی؟ من دوست دارم برم پیشش اما همسرم اجازه نمیده چون ماما هست میترسه، فقط یک بار ر ...

ببین به نظرم ورزشهاش عالیه به شرطی مداوم انجام بدی استخرش که حرف نداره خیلی خوبه واقعا کمک میکنه ولی برای زایمان منم اعتماد نکردم پیش ماما برم زایمان رو تحت نظر متخصص انجام بده 

چرا زایمانش خوب نیست؟ 

عزیزم بهرحال ماماست به نظرم دکتر متخصص اگه مجبور به سزارین اورژانسی هم بشه خودش انجام میده ولی خانم شجاعی باید شمارو ارجاع بده به مزشک متخصص چون خودش سزارین نمیتونه بکنه