2777
2789
عنوان

غذای کمکی

91 بازدید | 19 پست

دوستان گلم پسرم شش ماهش تموم شده الان یه هفتس که میگذره و من امروز غذای کمکی رو شروع کردم ایرادی نداره

از وقتی پاتو زندگیم گذاشتی زنده بودن برام معنا پیدا کرده دوستت دارم میکائیلم

دکتر به من گفته از چهارماهگی شروع کنم،میگن هر چی زودتر شروع کنیم بچه با طمع غذا اشنا میشه و بد غذا نمیشه حداقل یه هفته مونده به ۶ ماه فرنی رو شروع میکردی

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم چه ایرادی داره من پسرم ۴و نیم ماهشه دکترش گفته براش شروع کنم گفته با پوره هویج شروع کن اول روزی نصف قاشق چایخوری بهش بده تا یه هفته بعد کم کم زیادش کن بعد گفت سرلاک بگیر خیلی رقیق با قطره چکون کم کم بهش بده تا ۶ ماه 

من از ۴ماهگی به دخترم غذای سفره رو دادم و خداروشکر سالمه

اخ خدا تورو رسوند منم میخوام از ۴ شروع کنم یعنی دکتر گفته ، وقتی شروع کردی باید از ۴ ماهگی اهن و مولتی ویتامین بدیم؟؟؟؟؟

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
مث من

ولی دلم خییییلی شور میزنه بعضی وقتا همش میگم یه وقت مریض نشه.یا نزنه زیره دلش. چون اندامش خیلی ظریف و ریزه اما بهداشت میگه وزنش خوبه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
نه عزیزم چه ایرادی داره من پسرم ۴و نیم ماهشه دکترش گفته براش شروع کنم گفته با پوره هویج شروع کن اول ...

با قطره چکون نده با قاشق بده بزار عادت کنه

اخ خدا تورو رسوند منم میخوام از ۴ شروع کنم یعنی دکتر گفته ، وقتی شروع کردی باید از ۴ ماهگی اهن و مول ...

من مولتی ویتامین بعضی وقتا میدادم.ولی بهداشت گفت هروقت  غذا دادین باید اهنم میدادی .من اهن رو با اب پرتقال بهش میدم تا دندونش سیاه نشه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
دکتر به من گفته از چهارماهگی شروع کنم،میگن هر چی زودتر شروع کنیم بچه با طمع غذا اشنا میشه و بد غذا ن ...

بی تجربم نمیدونستم بهمم نگفتن یه هفته زودتر ولی خو ۲۰اردیبهشت تولدش بود اون۳۱روزارو که حساب میکنم یه پنج شش روز از شش ماهگیش گذشته

از وقتی پاتو زندگیم گذاشتی زنده بودن برام معنا پیدا کرده دوستت دارم میکائیلم
من مولتی ویتامین بعضی وقتا میدادم.ولی بهداشت گفت هروقت  غذا دادین باید اهنم میدادی .من اهن رو ب ...

مرسی بعد فرنی شو با شیرخشک باید درست کنم

بی تجربم نمیدونستم بهمم نگفتن یه هفته زودتر ولی خو ۲۰اردیبهشت تولدش بود اون۳۱روزارو که حساب میکنم یه ...

منم بچه ی اولمه ولی دائم تو نت دارم میچرخم در مورد همه چیش، الان بعضی چیزا رو به مامانم میگم میگه والا من دو تا بچه بزرگ کردم اینارو نمیدونم

مرسی بعد فرنی شو با شیرخشک باید درست کنم

من غذای سفره دادم از اول بهش اصلا اهل فرنیو اینا نبود.

فرنی رو میگن باید با نشاسته درست کنی یا حریزه بهش بده

اا راست میگی باشه چشم 

اره دوستم بچش شیشه نمیگرفت ،شیرم با قطره چکون میداد سرلاک و فرنی هم اوایل با قطره چکون میداد الان یک سالشه اصلا بچه با مدل غذا خوردن مشکل داره