2777
2789
عنوان

الان مهریه چندتا سکه عرفه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 32 پست
الان دارن تصویب میکنن که برای همون ۱۱۰تا هم حکم جلب نباشه.قانون به نفع مرداس‌

دیگه بدتر .واقعا باید این فرهنگ را جا بندازیم که بجای مهریه که هیچ وقت داده نمیشه بجز موارد محدود از حقوق تساوی استفاده کنیم حالا که قانون روی خوش به ما نشون نمیده ما خودمون به فکر باشیم

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم

این که مال بقیه چقدر هست به کسی ربطی نداره، اما نباید بهش زور بگن هرچی که دوست داره باشه

مال من 14 تاست دو تا خواهر کوچیکتر دارم، خیلی ها بهم گفتن نکن برای اونا بد می شه اما من اینو دوست داشتم

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که معتقدم بهترین مهریه برای زن اینه که مرد بره خونه بخره و سه دونگش بنام زن بشه و تعدادی سکه هم حتما باشه. تا خونه نخریدن هم دختر ندم بهش بهتر از آوارگی و مستأجری دختره.والا مخصوصا اینکه تا مجردن سختی بکشه خونه تعبیه کنهتا اینکه بعد عروسی زن نخواد از خرج و خوراک بزنه تا آقا با هزار بدبختی خونه بخره.

من شهر خودمون عروس شدم

نظرم این بود که مهریه ام 1364 تا سکه باشه، بچه بودیم دیگه دوست داشتیم سال تولدم باشه

ولی بابام گفت من روم نمیشه این عدد رو بگم...منم گفتم بگو 800 تا

بهم گفتن عاقد تو محضر از مهریه کم میکنه بخاطر داماد، اگه چیزی گفت خودتو آماده کن، منم گفتم اگه عاقد گفت به احترامش 777 تاش میکنم.

آقا اومدیم و عاقد هم هیچی نگفت...همون 800 تا رو زدن تو سند ازدواج با خرید 6تکه وسایل بزرگ خونه و قرآن و آینه و شمعدان

خواهرم هم دوسال بعد از من ازدواج کرد، اونم مثل من 800 تا نوشتن

خواهر بعدیم عروس مشهدی ها شد، اونا میگفتن زیاده و 500 براش نوشتن.

کلا مقدارش مهم نیست، فقط در حدی باشه که مرد نتونه بپردازه که فردا سر هیچی مهریه رو بده و بگه خداحافظ.

110 تا هم خوبه

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
ماشالااا عالیه داراییشون، همین الان اراده کنه یجا میده کلشو، همینش زور داره دیگه😒😕

خب اگه انقدر وضعشون خوبه میتونه به جای سکه بگه یه خونه به نامش بزنن. کلا نقد بهتر از نسیه است. حق طلاق و نصف دارایی و حق انتخاب مسکن رو هم تو عقد نامه لحاظ کنه

کی حق طلاق میده؟ نمیدن بابا زرنگن

حق طلاق رو اگر بخواهید بگیرید باید همون موقع برن محضری بگیرن شرط ضمن عقد بدرد نمیخوره بعدادکلی دوندگی داره.تازه حق طلاق رو هم بگیری مثل این میمونه از طرف شوهرت درخواست طلاق بدی اون وقت باید بیای هزار تا دلیل برای اثبات طلاق بیاری تا قاضی راضی بشه. تنها راه برای اینجور وقت ها داشتن مهریه اس که با اجرا گذاشتنش مرد مجبور به توافق بشه.

حق طلاق رو اگر بخواهید بگیرید باید همون موقع برن محضری بگیرن شرط ضمن عقد بدرد نمیخوره بعدادکلی دوندگ ...

نه عزیز جان

حق طلاق مثل وکالت بلاعزله 

هر وقت بخوای خودت اقدام میکنب براش

نه عزیز جان حق طلاق مثل وکالت بلاعزله  هر وقت بخوای خودت اقدام میکنب براش

اقدام کردنی که برای اثبات طلاقت توی دادگاه کلی مدرک و سند نیاز باشه به چه درد میخوره.دوستم یه ساله درگیره همینه.چون شوهرش میگه دوسش دارم طلاق نمیدم اینم نمیتونه اثبات کنه آقا دست بزن داره و بی اعصابت.توافقی هم نمیکنه برای طلاق قاضی رای به طلاق نمی‌ده فعلا مشاوره رفتم و جدا زندگی میکنن تا شیش ماه بعدش دوباره گفته بیاید .دوستم با حق طلاقی که داشت اقدام کرد ولی حالا یه ساله اسیره.

ماشالااا عالیه داراییشون، همین الان اراده کنه یجا میده کلشو، همینش زور داره دیگه😒😕

قانون قبل گرونیه سکه110تاسکه عندالاستطاعه بودومابقی عندالمطالبه

اگه وضع مالیش خوبه اموالش مصادره میشه وعندالاستطاعه داده میشه ولی اگه زرنگی نکرده باشه وبه نام بقیه نباشه املاک منقول وغیرمنقولش...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
اقدام کردنی که برای اثبات طلاقت توی دادگاه کلی مدرک و سند نیاز باشه به چه درد میخوره.دوستم یه ساله د ...

دوستتون بایداون موقع هایی که کتک میخوردباعلم به اینکه شایدیه روزبدتربشه میرفت پزشکی قانونی وطول درمان میگرفت

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
دوستتون بایداون موقع هایی که کتک میخوردباعلم به اینکه شایدیه روزبدتربشه میرفت پزشکی قانونی وطول درما ...

اثر کتکی نبود که بخواد پزشک قانونی تشخیص بده اونم بلده چطور بزنه به پزشک قانونی نرسه.