2777
2789
عنوان

الان مهریه چندتا سکه عرفه؟!

631 بازدید | 32 پست

یه فامیل خیلی نزدیکم داره ازدواج میکنه، سر مهریه بحثشون شده، مهریه ی خواهر شوهراش و جاریش چهارصدو پنجاه سکه است، به این میگن چون الان قیمت سکه رفته بالا، ماله تو صدو ده تا باشه😕 خدایی زور نداره؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا میزان مهریه رو مثل سکه های خواهرای عروس میزارن و تعداد مهریه اصلا ربطی به قیمت روز سکه نداره

الان خواهرشوهراش 450 تا سکه میتونن به قیمت الان بگیرن از شوهرشون

چرا این تازه عروس باید 110 تا بگیره

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.

بهش بگو بجای سکه دونگ از خونه و ۱۱۰تا سکه بگیره مطمئنی تره.اگه الان ملک ندارن قید کنه شرط ضمن عقپ هر خونه ای که داماد بخره باید سه دونگش بنام دختر بزنه‌.ولی الان عرف ۳۱۳ هستش.

زور نداره هزارتا هم که باشه فقط 110 تاش قابلیت صدور حکم جلب داره چه کاریه اخه.مگر اینکه شوهر اموال و املاکی داشته باشه که بشه توقیف کرد .اینها همش الکی فقط کسی برنده هست که بتونه حقوق مساوی با شوهرش داشته باشه مثل حق طلاق و بقیه حق ها

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم
نه زور نداره .داماد باید مطابق با داراییش و درامدش مهریه تعیین کنه

اینو میگن ولی کسی اینجوری تعیین نمیکنه

دامادهای الان که چیزی ندارن

پس باید مهریه عروسا مثلا 10 سکه باشه؟

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
زور نداره هزارتا هم که باشه فقط 110 تاش قابلیت صدور حکم جلب داره چه کاریه اخه.مگر اینکه شوهر اموال و ...

الان دارن تصویب میکنن که برای همون ۱۱۰تا هم حکم جلب نباشه.قانون به نفع مرداس‌