2777
2789
خیلی دیر. من موقعی که باید پریود میشدم لکه بینی داشتم. ۷ روز لکه بینی قهوه ای داشتم. فکر میکردم پریو ...

وااااییی منم الان دقیقا همینطوریم اصن تا بخال اینجوری نبودم دیروز صبح بیبی چک گزاشتم منفی شد ولی خیلی شک دارم آخه تا بحال اینجوری لکه بینی نداشتم امروز 7 موعدمه هنوز دارم. دوشنبه میخوام برم آزمایش به نظرت نشون میده؟؟ 

مرسی عزیزم که جواب دادی😍😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر باردار باشی باید آزمایش نشون بده...    

وااااییی خدانه توروخدا برام دعا کن امروز رفتم داخل استخر یکم بکه بینی زیاد تر شد فک میکنی بخاطر استخره؟؟ 

اینقد استرسدارم بلاتکلیفم خداخیرت بده جوابمو میدی😍❤️😭

حالا بالاخره باردار بودی یا نه؟

روزی که گفتم رفتم داخل استخر؟ 7 موعدم بود

به خونریزی افتادم ولی خب کم پروژسترون میذاشتم بیشتر میشد امروز دارم میرم آزمایش تا ببینم چیه اگه باردار نبودم فک کنم مشکل یه جا دیگس... 

خودم که میکنم پریود شدم هورمونام بهم ریخته

روزی که گفتم رفتم داخل استخر؟ 7 موعدم بود به خونریزی افتادم ولی خب کم پروژسترون میذاشتم بیشتر میشد ...

آخی عزیزم. پس اگر به خونریزی افتادی احتمالا جواب ازمایشت منفیه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊