2777
2789
حتما استراحت نکردی کار سنگین کردی

من تا یک ماه نفهمیدم باردارم بنابراین رعایت هیچ چیز رو نکردم. بعد هم که از علایم شک کردم وفهمیدم، دکتر دیگه برام سونوی قلب ننوشت، یک راست گفت برو غربالگری. اما  چند روز قبل سونوی غربالگری، برادرشوهرم با زن و بچه از یه شهر دیگه اومدن خونمون. هرچی به شوهرم گفتم یه بهانه بیار که نیان گوش نداد. گفت مگه زنای روستایی که این همه با بارداری کار میکنم چی میشه؟ خودم کمکت میکنم. نمی‌خواستم اونا به این زودی بفهمن، نگفتم. قیمه زعفرونی هم براشون درست کردم همش هم مشغول گردوندنشون بودیم

سه روز موندن و دقیقا صبحی که از اینجا رفتن، من عصر افتادم رو لک و خونریزی و فرداش سقط شد..به هیچ سونویی هم نرسید و علت سقط نامشخص موند

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لکه بینیم صورتی کمرنگه معذرت میخام نوار میذارم کثیف نمیشه ولی دسشویی میرم چند قطره میاد

در هر صورت ریسک نکن حتما اگه ادامه داشت لااقل بی بی چک بزن...ایشالا که بارداری

سلام بچه ها من پریودیام 28 روزه ان بعد روزی که قرار بود پریود بشم لکه بینی قهوه ای داشتم تا پنج روز. از یک هفته قبلشم کمر درد و پادرد بودم و احساس ضعف داشتم ولی حالت تهوع و سرگیجه خیییییلی کم بعد جلوگیری طبیعیم میکردیم الان نمیدونم باردارم یا نه😓😢

سلام سه روزه لکه بینی دارم موعد پریودم هست امکان داره باردار باشم و بجای پریود لک ببینم؟؟روز اول درد ...

سلام گلم شما باردار بودی

🌹از فکر مثبت کردن  و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارم‌یا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازم‌میگم خدایا صلاح منو تو‌بچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی و‌نی و‌تو‌دلشون نی نی سالم  بزار بلند بگو آمین 
من تا یک ماه نفهمیدم باردارم بنابراین رعایت هیچ چیز رو نکردم. بعد هم که از علایم شک کردم وفهمیدم، دک ...

عزیزم میدونم خیلی وقته گذشته اما میشه بگین کی فهمیدین باردارین. کی بعدش بیبیچک زدین و مثبت شد؟ 

عزیزم میدونم خیلی وقته گذشته اما میشه بگین کی فهمیدین باردارین. کی بعدش بیبیچک زدین و مثبت شد؟ 

خیلی دیر. من موقعی که باید پریود میشدم لکه بینی داشتم. ۷ روز لکه بینی قهوه ای داشتم. فکر میکردم پریود شدم. اسفند ماه بود و فکر میکردم مال تغییر فصله که پریودیم اینجوری شده. بنابراین ماه اول بارداری رو اصلا نفهمیدم باردارم. اما ۱ هفته قبل از ماه دوم بارداری به خودم شک کردم، احساس کردم ورم دارم و سنگین شدم! بی بی چک زدم و مثبت شد با ۱ خط بسیااااااار پر رنگگگ