2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست نمک انجام بده مطمئن تره

تست نمکم انجام دادم ولی غلط بود خداییش یا برای من سونو اشتباه گفته یا تمام تستا خونگی و علایم و هرچی که برا جنسیته دروغه

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

تست نمکم انجام دادم ولی غلط بود خداییش یا برای من سونو اشتباه گفته یا تمام تستا خونگی و علایم و هرچی ...

خب استثنا که همیشه وجود داره ،مهم اینه نی نیت سالم باشه و بارداری راحتی داشته باشی اما این تستا هم خالی از لطف نیس انجام دادنش ،من همه را امتحان کردم

عشق مگه عطره دوروزه بپره....😍😍
خب استثنا که همیشه وجود داره ،مهم اینه نی نیت سالم باشه و بارداری راحتی داشته باشی اما این تستا هم خ ...

منم تمام تستا دنیا و انجام دادم تمام علایم برام جنسیت پسر گفت ولی دکتر گفت دختر.خودمم خیلی تعجب میکنم چون اصلا با بارداری اولم زمین تا آسمون فرق داره

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

منم تمام تستا دنیا و انجام دادم تمام علایم برام جنسیت پسر گفت ولی دکتر گفت دختر.خودمم خیلی تعجب میکن ...

سونو چن هفتگی گفت دختره؟اقدام خاصی براپسر کرده بودین؟

سونو چن هفتگی گفت دختره؟اقدام خاصی براپسر کرده بودین؟

اره رژیم داشتیم با  تست تخمک گزاری استفاده کردم فقط یه شب اونم روز تخمک گزاری اقدام کردیم.تازه اون شب هرکاری برای قلیایی کردن بدن بود انجام دادیم.سونو ۱۶ هفته بود فقط جفت قدامی و بچه بریچ بود.به دکترم گفت صددرصده گفت چیزیه که میبینم.ولی منکه خودم هنوز باور ندارم

اره رژیم داشتیم با  تست تخمک گزاری استفاده کردم فقط یه شب اونم روز تخمک گزاری اقدام کردیم.تازه ...

عجیبه چن روز پیشم یکی دیگه کاربرا می گفت همه کار کردم ونتیجه عکس شد واقعا خواست خداس که بشه یا نه.امیدوارم نتیجه سری بعدی سونوسونو باخواستتون یکی باشه😍😍