2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مام عروسی داریم بلوز خریدم اخه اینقد نزدیک.نیست که برم لباس بخرم اینقدم دکر نیست که بشه تکراری پوشید😂😂😂نزدیک.نیست چون فامیل شوهرمه دور نیست چون پسر داییشه😂😂😂

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅
مام عروسی داریم بلوز خریدم اخه اینقد نزدیک.نیست که برم لباس بخرم اینقدم دکر نیست که بشه تکراری پوشید ...

عزیزم فامیل شوهره که باید سنگه تموم بزاری که

لطفا لایک نفرمایید   باتشکر 
کاش ما هم عروسی داشتیم به فامیل دورم راضیم  یه قری میدادیم

بیا بجا من برو کاش میشددددد😖از عروسی متنفرم حوصلم سر میره 😂کاش میشد کتابی چیزی برد 

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅
عزیزم فامیل شوهره که باید سنگه تموم بزاری که

نه بابا اینقد ترکوندم فایده نداره منم بی خیال شدم فک کن دوسال پیش موی باز مد بود رفتم ارایشگاه کلی پول دادم مادر شوهرم هی گفت موهاتو پولم دادی درست کردن؟ببین دخترای من خودشون بستن چه خوب شده😶😶😶

نه بابا اینقد ترکوندم فایده نداره منم بی خیال شدم فک کن دوسال پیش موی باز مد بود رفتم ارایشگاه کلی پ ...

خخخخ مال منم عین مال تو ولی اتفاقن میرم تازه پیششونم بازگو میکنم تا اتیش بگیرن و بفهمن که هر کسی قبله ای داره

لطفا لایک نفرمایید   باتشکر