2777
2789
عنوان

غذای کمکییییی نی نی

111 بازدید | 21 پست

سلاااام بچه ها من دخترم ۵ماهش تموم شده.حالا نمیدونم غذای کمکیو از یکی دوهفته دیگه بدم یا صبر کنم ۶ماهش ک تموم شد؟؟

البته هنوز با دکترشم مشورت نکردم حالا نمیدونم چ کنم...نطر شماها چیه؟ از کی ب بچه هاتون غذای کمکی دادین؟ باچیا شروع کردین؟

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی رف تو پنج ماه دیگه بهش میدم 

توی وزن گیری بچه چقدر اثر داشت؟

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
منم آخر پنج شروع کردم, با فرنی بعد حریره بعدم سوپ

توی وزن گیری بچه چقدر اثر داشت؟

من اول پنج شروع کردم.همه جای دنیاااا از بعداز واکسن چهار ماهگی شروع میکنن

اره اونوقت هنوز یه سری دکترا میگن وایسا شیش ماهش تموم بشه ..دکتر مقدادی هم تو کانالش میگه از پایان ۱۲۰ روزگی نی تونی بدی 

در دلم بنشسته ای بیرون میا ❤
خیلی, مخصوصا قدش ی دفعه صعودی شد نمودارش بعد غذاخور شدنش, حالا نمیدونم ب این ربط داره یا نه

من دخترم ۴ ماهگیش ۸کیلو بود قد۶۸

همه جورش خوبه ..ولی بخاطر قد بلندش انگار این وزنش کمتر ب چشم میاد یا نمیخوان قبول کنن ک خوبه....خانواده شوهرم هی میگن دخترم نه چاقه نه لاغر..روان منو بهم ریختن...درحالیکه از خانواده خودم هرکی میبینش میگه ماشالا چ تپلیه

..دیگه واسه همین تصمیم گرفتم کمکی بدم

من دخترم ۴ ماهگیش ۸کیلو بود قد۶۸ همه جورش خوبه ..ولی بخاطر قد بلندش انگار این وزنش کمتر ب چشم میاد ...

وای دقیقا پسر منم هروقت میبردم چکاپ خیلی ازش راضی بود دکتر ولی خانواده شوهرم همش میگفتن چرا لاغره درصورتی ک حتی تو خیابون بچمو میدین ذوقشو میکردن ک چ تپلیه, کلا خانواده شوهر توقع رستم بودن دارن از بچه😄😄😄😄😄😄

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
وای دقیقا پسر منم هروقت میبردم چکاپ خیلی ازش راضی بود دکتر ولی خانواده شوهرم همش میگفتن چرا لاغره در ...

اره واقعا ..نمیدونم چ توقعی دارن!!!

من پسر خواهرشوهرمو یادمه والا از الان دختر من لاغر تر بود..نمیدونم اونو یادشون رفته؟؟؟؟؟

الان وزن بچه شما چقده؟