2777
2789
عنوان

غذای کمکییییی نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 21 پست
ویدا جون پسر من تو چهار ماهگی 6900 وزن . با قد 62بود 😢

ماشالاااا قدش بلنده😍مهم سلامتشه نگران نباش بچه ها میگن کمکی بخورن جون میگیرن😍

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
اره واقعا ..نمیدونم چ توقعی دارن!!! من پسر خواهرشوهرمو یادمه والا از الان دختر من لاغر تر بود..نمید ...

پسر من الان دوسال و هشت ماهشه

قدش 96 وزنش 15/200

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من الان دوسال و هشت ماهشه قدش 96 وزنش 15/200

ماشالاااا عزیزم  فک کردم نوزاده😍😍😍😍خداحفطش کنه برات😘

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
فداتشم خدا نی نی شمارو هم حفظ کنه 💜💜💜💜 نه دیگه مردی شده واسه خودش😅😅😅

قربونت برم😍

من  ایران نیستم. اینجا توصیه اینه که تا پایان 6 ماهگی فقط شیر مادر (یا خشک). از آخر ماه چهارم میتونیم غذاهای مختلفی که خودمون می خوریم را در حد بسیار کم (نصف قاشق چایخوری نه بیشتر، حتی اگه علاقه نشون داد) به نوزاد بدیم تا فقط به تدریج با مزه ها و بافتهای مختلف غذایی آشنا بشه (چون مقدار بسیار کمه حتی مقدار نمک غذای خودمون هم مشکلی ایجاد نمی کنه). و از پایان 6 ماهگی هر ماده غذایی را می تونیم به نوزاد بدیم به جز:

کاهو، اسفناج، عسل، نمک، شکر

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم