2777
2789
عنوان

اماااان از شوهرررررر

284 بازدید | 30 پست

آقا قبلا این شوهر ناز دااااار من یه دختری رو میخواسته دختره پرستاره. فووووق پولدار> قد بلند و لاااغر و قیافشم بد نیست. خیلیم بی چشم و روعه .

بعد پدر شوهرم نمیذاره برن خواستگاری میگه خونوادش اصلا  خوب نیستن....

.

.

.

حالا یکی فامیلامون داره همووون دختره رو میگیره      

بنظرتون شوهرم بفهمه عکس العملش چیه؟؟؟/

من چیییییکار کنم این وسط اگه چیزی گفت...........

خدایا چنان کن سر انجام کار***تو خشنود باشی و ما رستگار  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادی باش. اگر هم چیزی گفت به روی خودت نیار. نذار روش تو روت باز شه. من شوهرم 4 سال دخترعموش رو میخواست ولی نشد. گه گداری رفت و آمد هم پیش میاد تو فامیل. درسته از دختره خوشم نمیاد ولی تابلو هم نکردم. الانم شوهر کرد. اگر دیدی شوهرت کاری کرد و حرفی زد با بزرگواری سکوت کن. از رفتارهای منطقی تو بیشتر شرمنده میشه

چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
چرا زنها همیشه باید نگران شوهروزندگیشون باشن که نکنه ازدستشون بدن مردهاهم باید به همین اندازه نگران ...

آفرین همینو بگو.  از وقتی اومدم نی نی سایت میبینم هم جنس های خودم مردها رو پررو کردن.  همچین میگه نکنه از دستش بدم انگار میخواد زلزله ای چیزی بیاد یا بره جنگ با داعش ، بابا بزارید مردها هم نگران از دست دادن ما زنها باشن. مردی که قرار باشه با دیدن عشق قبلیش منو ول کنه یا با من سرد بشه ، همون بهتر گورشو گم کنه بره.  والا ، 

بحث ارتباط نیس ولی یه کم آدم یاد گذشته میفته

خوب بيفته مگه ما ياد گذشته نميفتيم. معمولا خواستگارا و روابط قبلي از بين دوست و فاميل  و همكار و همسايه بودن و ادم به هر حال ميبينتشون.

حالا بشین غصه اینو بخور که اگه بیادش بیفته چییی؟؟؟؟؟!!!!

ول کن بابا،خوشتون میاد سر یه موضوع کوچیک خودتونو درگیر کنید

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
خوب بره بگيره به شماها چكار داره. يعني واقعا فكر ميكني شوهر شما مياد با زن شوهردار ارتباط برقرار كنه ...

نهههههه نمیگم ارتباااااط

ولی همین که در آینده هی جلو چشمش باشه ناراحتم میکنهههههه

ارتباط چیه آآآخهههه

خدایا چنان کن سر انجام کار***تو خشنود باشی و ما رستگار  
نهههههه نمیگم ارتباااااط ولی همین که در آینده هی جلو چشمش باشه ناراحتم میکنهههههه ارتباط چیه آآآخه ...

ببین حس خوبی مطمن باش نیست ولی خوب کاریش هم نمیشه کرد. سعی کن حساسیت خودت رو کم کنی و با واقعیت کنار بیای