2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا اینجوری شد

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 39 پست
اينطوري كه ميگي شوهرت مرد خوبيه قدرشو بدون و بهش محبت كن اونم صد در صد جذبت ميشه آخه نميدونم اين عشق ...

خودمم نمیدونم .‌. خیلی ناراحتم ...بله همسرم مرد خیلی خوبیه ..واسه این زندگیمو تا الان خراب نکردم ...اما نمیدونم چرا نمتونم مثل بقیه زن و شوهرا باشیم ..چرا بقیه همو انقد دوست دارن ..ولی ما بود و نبودمون فرقی نداره واسه هم ...

شوهرتون هم نمیخواست با شما ازدواج کنه؟ کی وادارتون کرد چرا آخه؟

چرا اون مشکلی نداشت ..پدرم وادارم کرد ..متاسفانه پدرمم وادارم کرد بچه دار بشم ..و ادامه ی زندگی ‌‌.هر بار که میگم طلاق میخوام پشتم باش ..میگه خاک تو سرت برگرد سر زندگیت ...بابامم وضع مالیش خوبه ..اصلا هم نمیخواد از سرش بازم کنه ..ولی دوست داره به جای بچه هاش خودش تصمیم بگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق رو خودت باید به وجود بیاری منم ازدواجم اجباری بود ولی الان عاشق شوهرمم اونم عاشقمه من ازدواجم با یه شرایط فوق العاده بد اتفاق افتاد.یادش میفتم نفسم میگیره 

کاربر بره ناقلاقدیمی هستم کاربریم بخاطر جیران_قیز ترکید 

پدر خوبی برا بچه هات هست؟اگر هست پس برا بچه هات فداکاری کن ودیگه اسم طلاق رو نیار وآیندشونو تباه نکن چون با وجود تموم این چیزا داری میگی مرد خوبیه،یکم تو رفتارات تجدید نظر کن،مطمئنم همسرتم به محبت نیاز داره،مراقب باش،همین چیزا باعث میشه مرد از زن و خونش زده بشه و به سمت زنای دیگه کشیده شه و خیانت کنه.

چرا اون مشکلی نداشت ..پدرم وادارم کرد ..متاسفانه پدرمم وادارم کرد بچه دار بشم ..و ادامه ی زندگی ‌‌.ه ...

مگه بابات به جات جلوگیری میکرده ایناهمش حرفه خودت خواستی بچه بیاری حالام باید زندگیتو جمع وجور کنی 

عزیزدلم قوی باش‌.خییییلی قوی

بااینکه حالتو خیلی درک میکنم.امروز توی نی نی سایت یک مشاور رو پی ویش رو گذاشتن رایگان باهت حرف میزنه میزارم برات فردا باهش بحرف

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....
بنظرم یه مدت اصلا حساس نشو وبه این رفتاراش حساسیت نشون نده،اول اینکه مطمئن باش داره در برابره رفتار ...

اره اینکارو میکنم ...خودمو سرگرم بچه هام کردم ...ولی اون داره دورتر و دورتر میشه .‌‌.

هیچکس تو زندگی شرایط منو نداشت عاشق یکی دیگه بودم بخاطر یه اتفاق شوم مجبور شدم باشوهرم ازدواج کنم و خودم بودم که زندگیمو ساختم نمیگم زندگیم عالیه اماخوبه شوهرم دوسم داره منم دوسش دارم عشق یه حس زودگذر وموقته وتهش میبینی هیچی توش نبوده 

پدر خوبی برا بچه هات هست؟اگر هست پس برا بچه هات فداکاری کن ودیگه اسم طلاق رو نیار وآیندشونو تباه نکن ...

آره پدر خیلی خوبیه ...مرد خوبی هم هست ..واسه من از نظر مالی چیزی کم نذاشته ..من مدیونشم ..اما این سردی و بی تفاوتیش اذیتم میکنه ..مثلا من اصلا گریه نمیکنم مگه اینکه دیگه خییییییلی خیلی اتفاق بدی بیوفته و ناراحت بشم اونم سالی یکبار شاید ..وقتی دلم میشکنه و گریه میکنم برلش درد ودل میکنم به جای اینکه آرومم کنه میگه خوبت بشه حقته ..لیاقتت اینه ..انقد از این رفتارش تعجب میکنم که همونجا اشکام خشک میشن .‌‌ 

این که خیلی سخت شد شوهرت هیچ جذابتی واست نداره حتی یه درصد؟؟؟

اوایل خوب بود اما الان هرچی فک میکنم حتی با یه رفتارش موافق نیستم انقد از هم فاصله گرفتیم ..مثلا خیلی شوخی های بیجا میکنه با خانم ها البته بی منظور..من خودم آدم سنگینی هستم اصلااااا با مردا شوخی نمیکنم و خیلی جدی هم ..هر چی بهش میگم دوست دارم با خانما شوخی نکنی چه دلیلی داره میریم هایپر با خانمه راهنما شوخی میکنی .‌‌. میگه عادتمه از بچگی من یه آدم اجتماعی ام ..دوست دارم با همه حرف بزنم و شوخی کنم ..

آره حالا خودمم دارم فکر میکنم کم کم دارم به این نتیجه میرسم که مشکل خودمم 

از خودت شروع کن سعی کن محیط خونه گرم پر مهر باشه به خودت برس برای سرد مزاجیت راه حل پیدا کن سعی کن به شوهرت عشق بدی . اونوقت اگه درست نشد بگو من سعیمو کردم دیگه مقصر نیستم