2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا اینجوری شد

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 39 پست
مگه بابات به جات جلوگیری میکرده ایناهمش حرفه خودت خواستی بچه بیاری حالام باید زندگیتو جمع وجور کنی&n ...

نگو این حرفا رو عزیزم ..من که ۶ ساله دارم زندگیم رو جمع میکنم بدون ذره ای لذت و عشق ..فک نمیکنم کسی میتونست جای من باشه ...الانم طلاق نمیخوام بگیرم ..اگه میخواستم بگیرم همون موقع که بچه نداشتم میگرفتم ..اصلا بابام نمیذاره طلاق بگیرم خودمم متاسفانه بی عرضه ی بی عرضه ام پولی ندارم که بعد از طلاق زندگی کنم ..۴ سال مقاومت کردم بچه نیوردم تا اینکه مادرشوهرم بهم گفت نازایی حتما ..کلی گریه کردم دلم شکست ..به هر کی گفتم گفت لابد نازایی دیگه ..وگرنه بچه میوردی ..همون ماه جلوگیری نکردم ..خدا شاهده دوقلو شد فقطم با دوبار رابطه ..

جای من نبودی ..ان شاالله هیچ وقتم نباشی .‌‌.ولی زود قضاوت نکن ...من تو این زندگی نه حق انتخابی داشتم نه خواهم داشت ...فقطم بخاطر اینکه مجرد که بودم بابام نذاشت سرکار برمو مستقل باشم ...الانم شوهرم نمیزاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل خوب بود اما الان هرچی فک میکنم حتی با یه رفتارش موافق نیستم انقد از هم فاصله گرفتیم ..مثلا خیل ...

مشکل شما شخصیت همسرتونه تا شخصیتش باب‌میل شما نشه شما کششی به سمتش نداری اینم برمیگرده به ازدواج اجباریتون بدون شناخت دوتا شخصیت کاملا متفاوت با هم جفت شدین

مشکل شما شخصیت همسرتونه تا شخصیتش باب‌میل شما نشه شما کششی به سمتش نداری اینم برمیگرده به ازدواج اجب ...

چقد خوب گفتین ...چه عجب یکی پیدا شد حال منو بفهمه ...دقیقا با شخصیتش مشکل دارم ..نه خود جسمش 

چقد خوب گفتین ...چه عجب یکی پیدا شد حال منو بفهمه ...دقیقا با شخصیتش مشکل دارم ..نه خود جسمش 

اکثر سردمزاجی ها بخاطر قبول نداشتن شخصیت طرف مقابله شخصیت که جذاب نباشه هرچقدر خوش قیافه تحصیلکرده پولدار بی عیب و نقص باشه کششی بوجود نمیاد من خودم اینطوری هستم همه چی رو فدای شخصیت میکنم 

نگو این حرفا رو عزیزم ..من که ۶ ساله دارم زندگیم رو جمع میکنم بدون ذره ای لذت و عشق ..فک نمیکنم کسی ...

ببخشید که ندونسته قضاوت کردم اما شماهم جای من نبودی من فقط بخاطر اینکه پسرداییم به اجبار منو بوسید وداییم دید مجبورم کردن باهاش ازدواج کنم متنفربودم ازش حالم ازش بهم میخورد حتی تا۵ماه قبل عروسی یکبارهم باهاش تنها نبودم 

کاربر بره ناقلاقدیمی هستم کاربریم بخاطر جیران_قیز ترکید 
نگو این حرفا رو عزیزم ..من که ۶ ساله دارم زندگیم رو جمع میکنم بدون ذره ای لذت و عشق ..فک نمیکنم کسی ...

امیدوارم خدا کمکتون کنه وشوهر دیکتاتورتون از موضعش کوتاه بیاد

کاربر بره ناقلاقدیمی هستم کاربریم بخاطر جیران_قیز ترکید 
ببخشید که ندونسته قضاوت کردم اما شماهم جای من نبودی من فقط بخاطر اینکه پسرداییم به اجبار منو بوسید و ...

ممنونم ..شما هم خیلی سختی کشیدی ...خوش بحالت که تونستی موفق بشی ...ان شاالله روز به ردز خوشبخت تر بشی