2777
2789
عنوان

حرف امشب شوهرم به من

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 43 پست

عزیز دلم اول خداروشکر کن که شوهرت بی غیرت نیست

دوم خداروشکر کن که خودت این چیزا برات مهمه نه اینکه اجباری باشه

سوم اینکه این چیزا تو همه زندگیا پیش میاد حالا خداروشکر سر حجابه سر بی حجابی نیس

فعلا چیزی نگو الان هردوتون ناراحتین

ولی بعدا بهش بگو اگه فک کردی روسریمو باز کردم یعنی اینکه هنوز منو نشناختی/نگاه کردن اون آقا شاید دلیل دیگه داشته شاید یهو چشش افتاده شاید به همه خانوما نگاه میکنه شایدم اصلا به چیز دیگه نگاه میکرده اشتباه فهمیدی

ولی هیچوقت وقتی که ناراحتین این صحبتا رو نکن که دعوا میشه تو ناراحتی فقط سکوت کن بذار برا بعد

هیچی بهتر از حرف زدن نیس یادت باش با هربار قهر وقیافه عشقت تو دلش کمتر میشه البته ن اینک همیشه کوتاه بیای ولی الان سر چرت پرت محبتتو از دلش کمتر نکن

خدایا بخاطر داده و نداده هایت شکر❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی نمی خوادمردای دیگه ببینن زنشو

وااا وقتی ایشون حجاب داره مردا که نمیتونن چشمشونو ببندن مبادا این خانومو نبینن،مریضه به نظرم این اقا از نظر فکری😓

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
یعنی همیشه بهم می گه تو هرچقدر هم خوب باشی بعضی از آدمها خرابن باید همیشه احتیاط کنی

دیگه باید چیکار کنی وقتی هم چادر سرته هم بدون ارایشی،بعدم فکر نکنم هیچ مردی اونجوری که شوهر شما میگه باشه مگه اینکه طرف مریض جنسی باشه که اونم شما نقابم داشته باشی اون همون حسو داره😐

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...

عزیزم اون ب تو اعتماد داره ب همجنسش اعتماد ندارهاون بین مرداس میبینه ک چطوری به زنا نگاه میگنن تو خودت بین زنایی همه رفتارشونو بلدی اونم همینطور میشناسه همجنسشو الانم برو باهاش حرف بزن یعنی چی ک کوتاه نیا زندگی تو بهم خورد همینایی ک نظر میدن و من هم برامون مهم نیس چون فقط فضای مجازیه ن چیز زیاد

مریض که نیست ولی به قول خودش غیرتیه

این غیرت نیست عزیزم اسمش تعصبه غلطه و شایدم بدبینی و سوءظن،به نظرم کوتاه نیا چون ممکنه عواقب بدی برات داشته باشه در اینده

آخه من اصلا حواسم نبود روسریمو هم اصلا باز نکردم فقط سفتترش کردم همین 

ناراحت نباش عزیزم. فک میکنم اوایل ازدواجتون هست چنین حساس هستن. من هم اوایل روسریمو گره میزدم تند تند شل میشد وقتی باهم بیرون می رفتیم می ایستادم روسریمو سفت میکردن و چادرمو هم مرتب میکردم بعد راه می افتادم و شوهرم هم همیشه سر همین موضوع بهم غر میزد ولی از وقت کیریبس میزنم کاملا سفت می ایسته ولی اگه یه وقت بخوام بیرون روسریمو مرتب کنم دیگه چیزی نمیگه خودش هم می ایسته منتظر میمونه. اوایل این جور چیزا زیاد هست به دل نگیر. اخه خودشون چن بار روسری سر کردن بدونن چه جوری میشه رو سر نگهش دارشت اون هم روسری ابریشمی با چادر ابریشمی.

ناراحت نباش عزیزم. فک میکنم اوایل ازدواجتون هست چنین حساس هستن. من هم اوایل روسریمو گره میزدم تند تن ...

نه اوایلش نیست 10 ساله ازدواج کردم مقنعه برای زیر چادر خیلی راخت تره من بیشتر اوقات مقنعه می پوشم 

چرا ی درصد نمیگی ک ازبس دوست داره نمیخواد بجز اون کسی گردنتو یا موهاتو ببینه چرا همش منفی فک میکنین میدون زنگ نیس ک زندگی قهر هم کنی عواقبش برا خودته اشتی هم کنی

والا😁😂

همسرمنم حساسه اولاش خیلی بهم می گفت خسته میشدم بعدش رعایت کردم وگفتم بیرون بودبهم بگیا الان اشتباهی یکم بیرون باشه نمیگه میدونه خودم ازعمدنکردم

اگر یار با وفا و صادق باشد😍و عشق👑 می تواند دوبال پروازباشد👯‍♀️از زمین خاکی تاعرش خدا🎑